ATV'de Kuruluş Osman fırtınası! Kuruluş Osman 1. bölüm bu akşam var mı?

ATV'de Kuruluş Osman fırtınası esmeye başlayacak. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman merakla bekleniyor. Çekimleri başlayan dizi ile ile ilgili fragmanı da gelmişti ve oldukça beğenilmişti. Osman Bey'e iktidar ve cihan devleti müjdesinin verildiği ilk tanıtımın ardından ikinci tanıtımı da olay yarattı. Kuruluş Osman'ın 1. sezon yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2019, 13:48 Güncelleme 06 Kasım 2019, 11:08
ATV’de Kuruluş Osman fırtınası! Kuruluş Osman 1. bölüm bu akşam var mı?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 1. bölüm bu akşam var mı? İşte Kuruluş Osman kadrosu ve fragmanı gibi sorular gündeme gelmeye devam ediyor. Kuruluş Osman dizisi için nefesler tutuldu. Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak ekranlara gelecek Kuruluş Osman'nın yayınlanan 1. sezon fragmanı, milyonlarca izlenme ve beğeni aldı. Heyecanla beklenen Kuruluş Osman'ın detayları belli olmaya başladı.

DETAYLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

atv'de Kuruluş Osman rüzgarı esecek. Milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen Kuruluş Osman'ın ilk tanıtımı 'Çok Yakında' başlığıyla seyircinin beğenisine sunuldu. Kuruluş Osman'ın 1. sezon yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Heyecanla beklenilen dizi ATV ekranlarında yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yayın günü olan çarşamba günü Kuruluş Osman'ın yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Çarşamba günü ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz'in final yapacağı açıklamasının gelmesinin ardından Kuruluş Osman'ın Çarşamba günleri izleyici karşısına çıkacağı öngörülüyor.

KURULUŞ OSMAN İKİNCİ TANITIMI YAYINDA

Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımında, Burak Özçivit'in canlandırdığı Osman Bey'in "Alplerim, beylerim, balalarım, nice demdir düşman azgınlaştı. İhanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam, ne keder, ne hüzün! Biliriz ki Allah bize yeter! İmanımız bize yeter! Yüreğimiz yeter. İmdi azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İmdi şehadet şerbeti içmenin, aslanlar gibi kükremenin, destanlar yazmanın vaktidir. İmdi milletimizin ikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir. Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleri büyük beğeni topladı.

Fragmanda Burak Özçivit'in çok iyi at kullandığı görülüyor. Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri "Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sözleri fragmanda yankılanıyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit

Ayşegül Günay, dizide Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüne hayat verecek.

Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşulanlar arasında yer alıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterini oynayan Hazal Subaşı'nın Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosunda yer alacağı iddia edilmişti. Ancak sevilen isim Çukur dizisinin kadrosuna katıldı.

O SÖZLER TANITIMA DAMGA VURDU

Osman Bey'e hayat veren dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e müjde ve nasihat olan sözleri tanıtıma damga vurdu.

İşte o sözler:

"Ey Oğul! Unutma! Yolumuz; ezelden ebede kadardır. Gayemiz; gönüller yapmaktır. Davamız; kul olmaktır", "Ey Oğul! Hilalin gölgesinde adalet ol. Merhamet ol. Derman ol. Gazi ol. Devlet ol" ve "Ey Oğul! Millete bey olasın. Mazlumlara Fatih olasın. Zalimlere Yavuz olasın. Diyarlara Süleyman olasın. Devleti ebed müddet olasın" sosyal medyada kısa sürede yayıldı.