Kuruluş Osman fragmanı rekor kırdı! Kuruluş Osman 1. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Kuruluş Osman'ın yayınlanan iki tanıtımı izleyicilerde büyük heyecan yarattı. Osman Bey'in "Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleri büyük yankı uyandırdı. Diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler şu sıralar Kuruluş Osman 1. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuruluş Osman 1. sezon yayın tarihi açıklandı mı? İşte diziye dair dikkat çeken detaylar...

Giriş Tarihi 31 Ekim 2019, 18:56 Güncelleme 30 Ocak 2020, 01:54
Kuruluş Osman fragmanı rekor kırdı! Kuruluş Osman 1. sezon 1. bölüm ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman dizisi ilk sezonuyla ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayınlanan iki tanıtımı dünyada büyük yankı uyandırırken Kuruluş Osman 1. sezon yayın tarihi izleyiciler tarafından bekleniyor. Kuruluş Osman yayınlanan iki tanıtımı ile 55 milyondan fazla izlenme alarak kırılması güç bir rekor elde etti. Gözler şimdi yayın tarihi için ATV tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte diziye dair merak edilenler...

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. Yayınlanan tanıtımlarda "Çok yakında" ifadelerine yer verildi. Kuruluş Osman dizisinin yayın tarihi belli olduğunda haberimizin içerisinde yer alacak. İşte Kuruluş Osman yeni sezon tanıtımı...

KURULUŞ OSMAN'IN TANITIMLARI 55 MİLYON İZLENDİ

Hem ülkemizde hem de dünyanın farklı ülkelerinde milyonlarca kişinin merakla beklediği, yakında ATV ekranlarında yayına girecek 'Kuruluş Osman' dizisi için nefesler tutuldu.

Yayınlanmadan rekorlara imza atan dizinin ikinci tanıtımı bir haftada 35 milyon izlenme aldı. İlk tanıtımı sanal alemde 20 milyondan fazla izlenen 'Kuruluş Osman', iki tanıtımı ile 55 milyondan fazla izlenme alarak kırılması güç bir rekor elde etti.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu televizyon tarihimizin en başarılı dizi projelerinden olan ve bütün dünyada ses getiren 'Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği dizi, ikinci tanıtımın ardından dalga dalga yayılan #DevletOlmak hashtag'i ile de adından söz ettirdi.

#DevletOlmak hashtag'i ile yayınlanan tanıtım Twitter'da Türkiye ve dünya gündemine birinci sıradan girdi. 'Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımı bir hafta içerisinde yalnız Twitter'da 52 milyon 625 bin etkileşim alırken; Twitter, İnstagram, Facebook ve Youtube'da 35 milyondan fazla izlendi. İkinci tanıtım başta İngilizce, İspanyolca, Arapça, Rusça, Endonezce ve Urduca olmak üzere 25 ayrı dile çevirdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman'ın ikinci tanıtımında, Burak Özçivit'in oynadığı Osman Bey'in "Alplerim, beylerim, balalarım, nice demdir düşman azgınlaştı. İhanet zalimleşti. Dost bildiklerimiz sessizleşti. Ne gam, ne keder, ne hüzün! Biliriz ki Allah bize yeter! İmanımız bize yeter! Yüreğimiz yeter. İmdi azgınlaşan düşmanın, zalimleşen ihanetin nefesini kesme vaktidir. İmdi şehadet şerbeti içmenin, aslanlar gibi kükremenin, destanlar yazmanın vaktidir. İmdi milletimizin ikbali için, mazlumların kurtuluşu için devlet olma vaktidir. Benimle birlikte devlet olmaya var mısınız?" sözleri büyük beğeni topladı. Osman Bey'e hayat veren, dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tanıtımdaki performansı çok beğenilirken, Osman Bey'in "Benimle devlet olmaya var mısınız?" sözleri sosyal medyaya damgasını vurdu.