Afili Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe arasında yanlış anlaşılma yaşanılıyor

Kanal D ekranlarında izleyicileri ekran başına kilitleyen Afili Aşk dizisi bu akşam 20. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Ceyda’nın iş için hazırladığı kuğu konsepti, Kerem ve Ayşe arasında büyük bir yanlış anlaşılmaya yol açıyor. İzleyiciler bölümün sona ermesiyle birlikte Afili Aşk 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor. İşte son bölümde yaşanan olaylar...

Giriş Tarihi 30 Ekim 2019, 23:30 Güncelleme 30 Ekim 2019, 23:32
Afili Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kerem ve Ayşe arasında yanlış anlaşılma yaşanılıyor

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir merakla takip edilen Afili Aşk dizisinde bu akşam ortalık iyice karıştı. Yeni bölümde Ceyda ise hazırladığı kuğu konseptinin Kerem ve Ayşe için ne ifade ettiğini öğreniyor ve çılgına dönüyor. Bu hafta heyecan dolu bölümün son bulmasıyla birlikte Afili Aşk 21. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ceyda'nın iş için hazırladığı kuğu konsepti, Kerem ve Ayşe arasında büyük bir yanlış anlaşılmaya yol açar.

AYŞE PERİŞAN BİR HALDE

Ayşe içine düştüğü hayal kırıklığıyla perişan bir haldeyken, Kerem ise ne yapacağını bilemez.

AYŞE VE KEREM YÜZLEŞİYOR

Kerem bu durumla yüzleşmekten korkarken, Ayşe daha fazla dayanamaz. Ayşe, Kerem'le yüzleşmek ister ama bu hiçte kolay olmayacaktır. Çünkü Kerem'in kafası soru işaretleriyle doludur.

AYŞE'NİN KADERİ CEYDA'NIN İKİ DUDAĞININ ARASINDA

Ceyda ise hazırladığı kuğu konseptinin Kerem ve Ayşe için ne ifade ettiğini öğrenir ve çılgına döner. Ceyda işini şansa bırakmama kararı alır. Kerem ve Ayşe'nin kaderi Ceyda'nın iki dudağının arasındadır. Kerem ve Ayşe'nin çocukluklarından beri olan kaderi mi galip gelecektir, yoksa Ceyda mı?