Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 140. bölüm izle | ATV yeni sezon

Ömür'ün istenme sahnesiyle sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni karakterlerin dahil olduğu dizide yaşananlar ortalığın iyice karışmasına neden olacak. Yeni bölümde Hızır Çakırbeyli, silah ticaretindeki gücüne güç katmak için tasarladığı, çok karlı fakat bir o kadar da tehlikeli buluşuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm izle seçeneği takvim.com.tr'de.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2019, 19:39 Güncelleme 25 Eylül 2019, 00:14
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 140. bölüm izle | ATV yeni sezon

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı günden bu yana salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölümüyle yeni sezona merhaba dedi. Yeni bölümde yine ortalık karışıyor ve Çakırbeyliler ve dostlarının, İstanbul'un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı oluyor. Peki, EDHO 140. bölümde neler olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölüm izle seçeneğini üst kısımda bulabilirsiniz.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 140. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hızır Çakırbeyli, silah ticaretindeki gücüne güç katmak için tasarladığı, çok karlı fakat bir o kadar da tehlikeli buluşuyla tüm dikkatleri üzerine çeker.

YENİ BİR SAVAŞIN FİTİLİ ATEŞLENİYOR

Bu değeri çok büyük olan icadın ilk denemesi, kopacak olan fırtınanın fitilini ateşler. Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta, cepheler kolay oluşmayacaktır.

Diğer tarafta Çakırbeyliler ve dostlarının, İstanbul'un dört bir yanından yükselttiği sesler de başlatılan yeni savaşın ilanı olacaktır.

HIZIR KALBİNİ SEVDA'YA AÇIYOR

Hızır Çakırbeyli, sadece işinde değil, aşk hayatındaki buluşuyla da olay yaratır. Uzun bir aradan sonra kalbini açtığı Sevda'nın, babası ve amcasının da masada oturuyor olması, işleri karıştıracaktır. Kız tarafı, ikilinin arasındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için hızlı davranmak gerektiğini düşünürken, Çakırbeyli hanesi bu duruma sıcak bakmamaktadır.

HIZIR VE SEVDA NE YAPACAK?

Hısım mı yoksa hasım mı olacağı henüz belli olmayan masanın yeni üyelerinin, kendi aralarındaki anlaşmazlık da Hızır ve Sevda ikilisinin geleceği üzerinde etkili olacaktır.