Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Feyyaz Meftun'u Burak Sergen kimdir? Burak Sergen kaç yaşındadır?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140. bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Diziye katılan isimler arasında Burak Sergen da yer alıyor. Burak Sergen dizide Feyyaz Meftun karakterini canlandıracak. Dizide Feyyaz Meftun ile Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli arasında gerilim yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor. Peki, EDHO'nun Feyyaz Meftun'u Burak Sergen kimdir? Burak Sergen kaç yaşında, nerelidir? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 24 Eylül 2019, 18:42 Güncelleme 25 Eylül 2019, 19:05
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Feyyaz Meftun’u Burak Sergen kimdir? Burak Sergen kaç yaşındadır?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında salı akşamı saat 20.00'de izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosuna pek çok isim katıldı. Diziye katılan isimlerden birisi de Burak Sergen. İzleyiciler yeni sezonun başlamasıyla birlikte EDHO'nun Feyyaz Meftun'u Burak Sergen kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Burak Sergen kaç yaşında, nerelidir? İşte hayatı...

BURAK SERGEN KİMDİR?

9 Şubat 1961 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası tiyatro sanatçısı Semih Sergen, annesi opera sanatçısı Serap Sezer, kardeşi ise sanatçı Toprak Sergen'dir. Toprak Sergen ile anneleri farklıdır. 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı.1985 yılında mezun olunca Ankara Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı.

Devlet tiyatrolarındaki sanatçılık görevinin yanısıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Polis radyosunun kurulduğu dönemlerde ve daha sonra Radio Contact'ta kendi programını hazırlayıp sunmuştur.

Televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda göreve devam etmektedir. Tiyatro kare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da, yönetmen ve oyuncu olarak görevler aldı.

Oyuncu ve şarkıcı Pamela Spence'le kısa süren bir evlilik yapmış. Burak Sergen, 1999 yılında kendisi gibi oyuncu olan Işıl Sergen'le evlenmiştir. Cansın (d.2009) adında bir erkek çocukları var.

Ekim 2015 ayında Star TV'de gösterilmeye başlayan, yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün oynadığı "Kara Sevda" adlı dizide Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen, Kürşat Alnıaçık da oynamıştır.

Çukur dizisinde Baykal karakterini canlandıran Burak Sergen son olarak ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna katıldı.

FEYYAZ MEFTUN KİMDİR?

Feyyaz Meftun, mafya babası ve aynı zamanda silah tüccarıdır. Dört erkek çocuk sahibi olan Feyyaz Meftun, güvenilir birisi olmasına karşın masadaki isimlere güven beslemiyor. Dizide Çakırbeyli ailesiyle düşmanlığıyla öne çıkacak bu ailenin ilerleyen bölümlerde dost olup olmayacağı henüz bilinmiyor.