Müge Anlı canlı yayınında babasını öldürdüğünü itiraf eden kız hakkında karar! 12 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert tek parça izle!

Müge Anlı canlı yayınında sıcak gelişmeler! Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, Kezban Hanım, komşusuyla kaçan 22 yıllık eşi Ceyhan Göçmen'in eve dönmesi için yardım istedi! 68 yaşındaki İsmail Hırçın nasıl kayboldu? Gazi Akbıyık davasında karar açıklandı. Müge Anlı canlı yayınında babasını öldürdüğünü itiraf eden kız hakkında mahkemeden çıkan karar ne oldu? Hepsi ve daha fazlası için 12 Eylül Müge Anlı son bölümü tek parça izleyebilirsiniz!

Giriş Tarihi 12 Eylül 2019, 10:13 Güncelleme 12 Eylül 2019, 16:26
Müge Anlı canlı yayınında babasını öldürdüğünü itiraf eden kız hakkında karar! 12 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert tek parça izle!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında son dakika gelişmeleri! Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan ve birbirinden ilginç faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran Müge Anlı, Bursa'daki vahşi cinayetin peşine düştü! 48 yaşındaki Tülin Beygirci'yi kim neden öldürdü? 5 yıl önce yeğenlerinin kaybolup daha sonra ölü bulunduğu yerde 5 yıl sonra kaybolan Ömer Doğan'a ne oldu? Müge Anlı canlı yayınında babası Gazi Akbıyık'ı annesini korumak için öldürdüğünü itiraf eden 17 yaşındaki genç kızın karar davasında sonuç ne oldu? Müge Anlı'da bugün neler yaşandı merak ediyorsanız, 12 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümü izleyebilirsiniz!