Diriliş Ertuğrul yapımcısından flaş açıklama geldi! Diriliş Osman ekranlara geliyor

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un 150. bölümüyle ekranlara veda etmesinin ardından Diriliş Osman ne zaman başlayacak, Diriliş Osman hangi oyuncular hangi rolde olacak sorularının yanıtı aranmaya başladı. Diriliş Ertuğrul dizisi yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan ilk açıklamalar geldi.

Giriş Tarihi 13 Haziran 2019, 09:17 Güncelleme 19 Haziran 2019, 17:50
Diriliş Ertuğrul yapımcısından flaş açıklama geldi! Diriliş Osman ekranlara geliyor

İÇİNDEKİLER

''Hepimize Hayırlı Olsun''

Yapımcı Mehmet Bozdağ, uzunca bir süredir yürütülen projede Osman karakterine Burak Özçivit'in hayat vereceğini belirterek ''Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' diye konuştu.

Burak Özçivit İmaj Tazeledi

Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi karakterine hayat verecek ünlü oyuncu Özçivit, yeni dizisi için imaj tazeledi. Özçivit'in Mehmet Bozdağ ile anlaşma imzaladığı belirtilirken, ünlü oyuncunun alacağı bölüm başı ücret ise sır gibi saklanıyor.

Dizi Devam Ediyor Ben Kadrodayım Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren Düzyatan, diziden ayrılacağı yönünde atılan iddiaları yalanlamış ve ''Dizi devam ediyor ve ben de kadrodayım.'' diye yanıtlamıştı. Kulis bilgilerinde Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan'ın arasının bozuk olduğu belirtilmiş ve bu iddialar ardında ise ikilinin hiç yan yana görülmediği bilgisi paylaşılmıştı.

Engin Altan Düzyatan Kimdir?

26 Temmuz 1979 doğumlu Engin Altan Düzyatan, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 2002 yılında Koçum benim dizisiyle yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran Düzyatan, 2005 yılında Kalbin Zamanı filmiyle sinema salonlarına giriş yapmıştır. 2010 yılında 1 Milyon Canlı Para programının sunucusu olan ünlü oyuncu, 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile dünyaevine girmiş ve bu evlilikten Emir Aras isminde bir çocuk sahibidir.

DİRİLİŞ OSMAN'DA KİMLER OLACAK?

Öykü Çelik

"Ne kadar son sezonunda katılmış olsam da bunu asla hissettirmeyen hem duygusal hem de mesleğimde profesyonel anlamda hayatımın en önemli kilometre taşlarından biri olarak kalacak olan 'Diriliş Ertuğrul' dizimizin son bölümüne de emeğimin geçmiş olması mutluluğuyla başta değerli yönetmenimiz Metin Günday ve değerli yapımcımız Mehmet Bozdağ sonrasında canla başla çalışıp, hikayenin içinde yaşayıp, yol gösteren yönetmenlerimiz Fethi Bayram, Ahmet Yılmaz a, tanışma ve çalışma fırsatım olduğu için şanslı olduğum oyuncu arkadaşlarım ve diğer set ekibinin tamamına çok teşekkür edip bundan sonra da aynı işlerde buluşma dileğimi söylemek isterim.."


Didem Balçın

"Başladığın gibi ya da daha iyisiyle bitireceksin yaptığın işi... Yapımından oyuncusuna senaryosundan aksiyonlarına kadar tüm ekibin emeğiyle var olan, sevilen, değer gören ,ilginizle her gün daha iyiye giden Diriliş Ertuğrul final yapıyor... Emeği olanlar , kalbimde yeri sonuna kadar olanlar , rolümü oynamam için, sözüyle , varlığıyla, bir fırça darbesiyle ya da ufak bir desteğiyle bir şekilde yanımda olanlar ve siz seyirciler.. Beraber olduğumuz her an yorumlarınızla desteğinizle iyi ki bu işteyim dedirttiniz. Yeni yollarda görüşmek üzere.. 5 yıl önceden bugüne kadar emeği olan tüm dostlar.. sevgiyle kalın.... "

Nurettin Sönmez

"Hey Gidi Koca Bamsı ! Kim bilir Bir Yerde, Bir Hâlde Yine Buluşur muyuz Seninle... Sen Olmak Çok Güzel, Çok Kuvvetli ve Çok Özeldi. Ben Nurettin Sönmez Şimdilik Gidiyorum. Sen Bamsı Beyrek Sonsuza Kadar Özel ve Güzel Kal. Muhabbetle; Elveda."

Rabi Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey