Diriliş Ertuğrul 150.bölüm son bölüm TRT 1'de izle- O isim veda mesajı yayınladı Diriliş Ertuğrul final bölüm izle

Diriliş Ertuğrul final izle: Diriliş Ertuğrul 150.bölüm final son bölüm TRT 1'de izle Ertuğrul Bey öldü mü, Ertuğrul Gazi tarihte nasıl öldü? TRT 1 ekranlarında 5 sezondur yer alan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 150.bölümüyle final yapacak. Her bölümü farklı bir aksiyona sahne alan oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, gibi isimlerin bulunduğu Diriliş Ertuğrul 150.bölümü fragmanı yayınlanmasıyla birlikte izleyicisine veda ettiğini resmen duyurdu. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in oğulları Gündüz ve Savcı'nın ''Osman'' konseptinde de yer alması bekleniyor.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2019, 09:40 Güncelleme 31 Mayıs 2019, 09:40
Diriliş Ertuğrul 150.bölüm son bölüm TRT 1’de izle- O isim veda mesajı yayınladı Diriliş Ertuğrul final bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Diriliş Ertuğrul final izle: Diriliş Ertuğrul final bölümü yine heyecan dolu oldu. TRT 1'de her çarşamba ekranlara gelen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 150.bölümüyle izleyenlere veda etti. 70'ten fazla ülkede yayınlanan ve dünyanın en çok takip ettiği diziler arasında yer alan Diriliş Ertuğrul'da final yapıldı. Peki Diriliş Ertuğrul'un bitimiyle birlikte devam dizisi olacak ve başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yaptığı konuşuldu. Dizi yeni sezonda Diriliş Osman ismiyle ekrana gelecek. Yeni sezonda ise başrol Osman Bey olacak. Tabi bu hikayenin değişeceği ve dizide zaman kaymasının olacağını gösteriyor. Diriliş Ertuğrul 150.bölüm final son bölümünü TRT 1'den izleyebilirsiniz.

Yeni sezonun hangi tarihte başlayacağı henüz belli değil ancak bir önceki sezonlara baktığımızda Diriliş Osman'ın 2019 Eylül ya da Ekim ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150.BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul Bey Berkehan'ın yanına giderken yolda Arıkbuka tarafından tuzağa çekilmişti buna karşı hazırlıklı olan Ertuğrul Bey ve Alplar Arıkbuka ve adamlarını etkisiz hale getirip Artıkbuka'yı öldürecekken o yine kaçmayı başarmıştı. Umuroğlu obasında ise hileyle oba beylerini kendine safına çeken Sırma, Taşkın Bey'i oba beyi olarak seçtirmiş ve onun evlenme teklifini Kabul etmişti. Beylik seçiminde bir hile olduğunu farkeden İlbilge Gündoğdu Bey'den yardım istemiş ve bu oyunu bozup Taşkın Bey'i etkisiz hale getirmişti.



Ertuğrul Bey, Berke Han'a en yakın adamlarından birinin casus olduğunu ve Anadolu'da başlatacakları büyük cengin bilgilerini Moğollara aktardığını söylemek üzere onun yanına gitmişti.Acaba Ertuğrul Bey,Anadolu'da verilecek büyük İstiklal cenginin önündeki en büyük engel olan bu ihaneti deşifre edebilecek mi? Berke Han'ın turumu ne olacak? Umur obasında çevirdiği işler ve kirli ortaklıkları ortaya çıkan Sırma şimdi ne yapacak? Töreye muhalefeti ve Türk onlarına ihanetinden dolayı ağabeyi Beybolat'ı gözden düşüren İlbilge bacısı Sırma'yı da tek kalemde silecek mi yoksa af mı edecek ? Kayı obasında Hayme ananın başlattığı düğün hazırlıkları nihayete erecek mi İlbilge ve Ertuğrul evlenecek mi

ERTUĞRUL NASIL ÖLECEK?

Dizi yeni sezonda Diriliş Osman yada buna benzer bir isimli ekranlara gelecek. Yeni sezonda ise başrol Osman Bey olacak. Tabi bu hikayenin değişeceği ve dizide zaman kaymasının olacağını gösteriyor. Ertuğrul 150. Bölümle ölecek. Ölüm nasıl olacak bilinmez, belki kılıç darbesiyle ölecek yada zaman kayması yaşanıp 93 yaşında yatağında ölecek.


ERTUĞRUL GAZİ KİMDİR?

13. Yüzyıl'da dünya yeni kudretini arıyordu. Ve Anadolu, emperyallerin kavgaya tutuştuğu bir diyardı. 1071'de Türklerin girdiği bu topraklara şimdi, Haçlılar ve Moğollar da ortak olmak istiyordu. Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini arıyordu. İşte bu yangın yerinde ortaya çıkan Ertuğrul Gazi, hayallerine giderken aslında dünyaya yeni bir medeniyet armağan etti. Temellerini attığı devlet, dünyanın kaderini değiştirdi.

ERTUĞRUL BEY DİRİLİŞ OSMAN'DA OLACAK MI?

Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Osman dizisinde olup olmayacağı henüz belli olmadı.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi
Rabia Bala Hatun
Gündüz
Savcı

Osman Gazi'nin çocukları

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey
Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DAN HANGİ OYUNCULAR YER ALACAK?

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in oğulları Gündüz ve Savcı'nın ''Osman'' konseptinde de yer alması bekleniyor. Öte yandan tarihte yer alan bilgiler nedeniyle Turgut Alp'in (Cengiz Coşkun) devam edeceği de konuşuluyor.

ÇAĞAN ALP KARAKTERİ BELLİ OLDU

Denizli Gazetesi'nin haberine göre, Denizli'nin Tavas İlçesi'nde doğan Keçelioğlu, Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi'nin alplerinden 'Çağan Alp' karakterini canlandıracak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Keçelioğlu, "Tarihi bir yapımda rol almak en büyük hayallerim arasındaydı. Zaten Türk kültürüne ve tarihine büyük bir merakım, hayranlığım var. Böylesine önemli bir yapımda rol alacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

RABİA BALA HATUN

Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu Diriliş Osman olarak devam edecek. Yeni sezonun hangi tarihte başlayacağı henüz belli değil ancak bir önceki sezonlara baktığımızda Diriliş Osman'ın 2019 Eylül ya da Ekim ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

OSMAN GAZİ DEVRİ BAŞLIYOR

Bir sonraki dizinin ismi 'Diriliş Osman' olacak ve Osman Gazi'nin hayatı anlatılacak. Kayı boyunu anlatarak başlanan hikayede Osman Gazi'nin gerçek hayatı çekilecek. Dizide Osman Gazi karakterinin oyuncu Burak Özçivit canlandıracak.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN DİRİLİŞ OSMAN HAZIRLIĞI! YENİ İMAJI DİKKAT ÇEKTİ

Gelecek sezon Diriliş Osman'da Osman Gazi karakterini canlandıracak olan Burak Özçivit'in uzun saçlı hali paylaşımı takipçilerinin dikkatini çekti.

Burak Özçivit, imaj tazeledi. Birçok takipçisi tarafından yakışmadığı iddia edilen uzun saçlarını kesen Özçivit, yeni haliyle takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Özçivit'in bir takipçisi paylaşıma, "Uzun saç gerçekten sana yakışmıyor Burak. Bu şekilde çok daha yakışıklısın." yorumunu yaptı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FİNAL BÖLÜM İZLE