Diriliş Ertuğrul'un finalinde ayrılık zamanı! Diriliş Osman'a hangi oyuncular geçecek?

Beş sezondur TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul, 150. bölümüyle final yaptı. Dizi yeni sezonda yeni konseptle izleyici karşısına çıkacak. Şimdi izleyiciler Diriliş Ertuğrul dizisinden Diriliş Osman dizisinde hangi tarihi karakterlerin geçeceğini merak ediyor. İşte Diriliş Osman dizisine dair merak edilenler...

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2019, 23:46 Güncelleme 30 Mayıs 2019, 00:09
Diriliş Ertuğrul’un finalinde ayrılık zamanı! Diriliş Osman’a hangi oyuncular geçecek?

İÇİNDEKİLER

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul dizisi final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Şimdi izleyiciler "Diriliş Ertuğrul'dan Diriliş Osman'a hangi oyuncular geçecek?" sorusuna yanıt arıyor. İşte merakla araştırılan o sorunun yanıtı...

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK KARAKTERLER

Osman Gazi
Rabia Bala Hatun
Gündüz
Savcı

Osman Gazi'nin çocukları

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey
Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DAN HANGİ OYUNCULAR YER ALACAK?

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in oğulları Gündüz ve Savcı'nın ''Osman'' konseptinde de yer alması bekleniyor. Öte yandan tarihte yer alan bilgiler nedeniyle Turgut Alp'in (Cengiz Coşkun) devam edeceği de konuşuluyor.

ÇAĞAN ALP KARAKTERİ BELLİ OLDU

Denizli Gazetesi'nin haberine göre, Denizli'nin Tavas İlçesi'nde doğan Keçelioğlu, Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi'nin alplerinden 'Çağan Alp' karakterini canlandıracak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Keçelioğlu, "Tarihi bir yapımda rol almak en büyük hayallerim arasındaydı. Zaten Türk kültürüne ve tarihine büyük bir merakım, hayranlığım var. Böylesine önemli bir yapımda rol alacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

RABİA BALA HATUN

Osman Gazi'nin eşi Rabia Bala Hatun'u canlandıracak kişi en çok merak edilen konuların başında yer alıyor. Ancak henüz netlik kazanmadı.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu Diriliş Osman olarak devam edecek. Yeni sezonun hangi tarihte başlayacağı henüz belli değil ancak bir önceki sezonlara baktığımızda Diriliş Osman'ın 2019 Eylül ya da Ekim ayında başlayacağı tahmin ediliyor.