Söz yeni 82.bölümde Yavuz ve Timi bekleyen tehlike!

Yavuz ve Timi bekleyen tehlike! Söz dizisi 82. yeni bölümüyle 13 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Söz'ün bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2019, 09:20 Güncelleme 14 Mayıs 2019, 13:19
Söz yeni 82.bölümde Yavuz ve Timi bekleyen tehlike!

İÇİNDEKİLER

Söz dizisi Star TV ekranlarında yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Söz yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Söz 82. yeni bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Söz'ün yeni bölümünde neler olacak?

SÖZ 82. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisi 81. Son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı birkaç gün içinde yayınlanacak. Ancak henüz yeni fragman yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul'u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.

YAVUZ ORGANİZATÖRÜN PEŞİNDE

Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan'ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan yapan organizatörün tepesine çöker.

LİNDA'YA GELEN TALİMAT

Dost, İstanbul'un yıkım planı için Linda'ya talimat verir. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye sokar.

ERDEM KAÇIRILIYOR

İstanbul'daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verir. Nazlı babası Erdem'den haber alamayınca panikler. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem'in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıkar.

TİMİ ŞAŞIRTAN HABER

Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim'in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini alırlar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz olacaktır.