Sen Anlat Karadeniz 47. yeni bölüm 2. fragmanı: Kötüyü öldürmek için tek bir kurşun yetiyor

Sen Anlat Karadeniz 47. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Atv ekranlarında izleyiciye nefes kesen anlar yaşatan Sen Anlat Karadeniz'de Kaleliler'in üzerinde Vedat Sayar'ın gölgesi devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz 47. yeni bölüm 2. fragmanında Nefes canıyla mücadele ederken Mercan, Tahir'e içinde büyüttüğü sevdayı son kez dökecektir.

Giriş Tarihi 09 Nisan 2019, 16:56 Güncelleme 09 Nisan 2019, 17:10
Sen Anlat Karadeniz 47. yeni bölüm 2. fragmanı: Kötüyü öldürmek için tek bir kurşun yetiyor

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz 47. yeni bölüm izleyiciye soluksuz anlar yaşatacak. Vedat'ın ölümünden sonra huzurlu günlere kavuşacaklarını düşünen Kaleli ailesi, büyük bir sorunla karşı karşuyadır. Hamile olduğunu öğrenen Nefes'in hayatı tehlikededir. Evladı ya da canı arasında tercih yapması gereken Nefes, gerçekleri öğrenecek mi? İşte Sen Anlat Karadeniz 47. yeni bölümden ipuçları...

SEN ANLAT KARADENİZ 47. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE - TIKLA

Nefes'in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat'ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir'in önüne engeller çıkarır.

Nefes hayatında ilk kez sıcak bir yuvanın üyesidir, öyle ki Saniye'yi bile annesi yerine koyar. Hal böyleyken Tahir sevdiği kadına gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalır.

Tahir kaygılarla boğuşurken Mercan, Nefes'in hamile olduğunu öğrenmiş, hayata ve Tahir'e dair umutları tükenmiştir. Mercan içinde kalanları Tahir'e dökerken, Nefes yapayalnız ve yardıma muhtaçtır.

SEN ANLAT KARADENİZ 47. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE - TIKLA

SEN ANLAT KARADENİZ 46. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat'ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir.

FİKRET VEDAT'IN HATALARINI DÜZELTMEYE ÇALIŞIYOR

Fikret, Vedat'ın hataları temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes'i hem Tahir'i ilgilendirmektedir.

VEDAT'TAN GİDERAYAK TAHİR'E SÜRPRİZ

Nefes ve Tahir'in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir'in eline yeni bir bomba bırakmıştır.

SEN ANLAT KARADENİZ 46. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - TIKLA