Genel kurulda usulsüzlük yapıldığı iddia edildi! valilik Galatasaray'a dava açtı...

İstanbul Valiliği Dernekler Masası Burak Elmas’ın ibra edilmediği Mali Genel Kurul’un iptali için dava açtı. 28 Nisan’da yapılacak Genel Kurul’un da iptali gündeme geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2022 Güncelleme 09 Nisan 2022, 06:59
Genel kurulda usulsüzlük yapıldığı iddia edildi! valilik Galatasaray’a dava açtı...

İÇİNDEKİLER

İstanbul Valiliği Dernekler Masası, Burak Elmas'ın ibra edilmediği Mali Genel Kurul'un iptali için dava açtı. 28 Nisan'da yapılması planlanan Genel Kurul'un iptali gündeme geldi. Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmediği mali genel kurulda usulsüzlük yapıldığı iddia edilmişti.



DEĞERLENDİRME YAPILACAK
Valilik bu süreci, dernek ve ilgili kişilerin zararlarının önüne geçilmesi için Asliye Hukuk Mahkemesi'ne taşıdı. Burak Elmas, hukukçular ve başkan adaylarıyla durum değerlendirmesi yapacak.



SONUÇ MERAKLA BEKLENİYOR
G.Saray'da başkanlık seçiminin 28-30 Nisan'da yapılması planlanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk adaylığını açıkladı. Olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde İstanbul Valiliği Dernekler Masası'ndan gelen haber tarafları harekete geçirdi... Sonuç merak ediliyor...



METİN ÖZTÜRK'ÜN LİSTESİ
Bora İsmail Bahçetepe
Rıza Tevfik Morova
Can Natan
Adil Emecan
Mehmet İsmail Sarıkaya
Binnur Doğançe Zaimler
Dikran Gülmezgil
Emir Aral
Fabrizio Casaretto
Ethem Baturalp Pamukçu



HAMAMCIOĞLU'NUN LİSTESİ
Osman Kocaman
Boğaç Göncü
Murat Uysal
Mehmet Emre Mısırlı
Levent Apaydın
Nizam Hışım
Cevat Genç
Utku Dönmez
Murat Karaman
Tamer Saka



KASAYA 1 MİLYAR KOYMAK LAZIM!
Başkan adayı Metin Öztürk, "600 milyon liraya çözülüyorsa iyi. Bizim yaptığımız hesaba göre kasaya bu sene 1 milyar koymak lazım. Biz hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Sakın kasa kolaylığı diye algılanmasın. Bizim ekibimiz buna hazır" dedi.