Saray’da ibra krizi! 2018 yılından bu yana yapılan tüm genel kurullar araştırılıyor

Dernekler Masası Müfettişleri, G.Saray’daki genel kurulları inceleme kararı aldı. Eğer genel kurullarda bir usulsüzlük tespit edilirse, Galatasaray’da 26 Mart’ta alınan idari ibrasızlık ve bütçe reddi başta olmak üzere tüm kraarlar iptal edilebilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2022 Güncelleme 08 Nisan 2022, 06:59
Saray’da ibra krizi! 2018 yılından bu yana yapılan tüm genel kurullar araştırılıyor

İÇİNDEKİLER

Olağan Mali Genel Kurul'da Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesinin ardından 30 Nisan tarihinde yeni başkanını seçmeye hazırlanan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılı kulüpte 2018 yılından bu yana yapılan mali genel kurulların tamamı inceleme altına alındı. Eğer genel kurullarda bir usulsüzlük tespit edilirse, G.Saray'da 26 Mart'ta alınan idari ibrasızlık ve bütçe reddi başta olmak üzere kararların tamamı iptal edilecek. Konuyla ilgili G.Saray'dan yapılan açıklamada, derneğin denetime tabi tutulacağının bildirildiği ancak incelemenin detaylarına ilişkin kulübe bir bilgi verilmediği aktarıldı. Öte yandan Galatasaray eski yönetim kurulu üyesi Rezan Epözdemir konuyla ilgili konuştu... Epözdemir yaptığı açıklamada, "Müfettişler hukuka aykırılık tespit ederse ilgililere idari para cezası uygular, eksikliklerin giderilmesini talep edebilir ancak genel kurulun iptalini isteyemez, bunu ancak mahkemeden isteyebilir." dedi.



BAŞVURU SÜRESİ SONA ERİYOR
Bu arada Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve yöneticilerin de sürecin uzayıp Galatasaray'a zarar vermemesi adına konuyu mahkemeye taşımayıp, belirlenen 30 Nisan tarihinde seçimin gerçekleşmesini istediği öğrenildi. G.Saray'da başkanlık için aday başvuru süresi bugün saat 18.00'de sona eriyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN