Fenerbahçe 2014 yılından itibaren tam 24 kupayı kazanamadı

Fenerbahçe haberleri... Sarı Kanarya bu sene felaket bir sezon geçiriyor. Son kupasını 8 yıl önce alan Fenerbahçe'nin bu sezonla birlikte alamadığı kupa sayısı 24'e yükselecek.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2022, 14:07 Güncelleme 10 Şubat 2022, 14:19
Fenerbahçe 2014 yılından itibaren tam 24 kupayı kazanamadı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe taraftarı, kupaya hasret kaldı. Bu sezon Türkiye Kupası'na veda eden Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de de lider Trabzonspor'un 20 puan gerisine düştü.

Sarı-Lacivertliler, 2014 yılında son kupasını (Süper Kupa) havaya kaldırdığından beri mutluluk yaşayamadı. Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da bir türlü istediklerini alamadılar.

Bu süreçten sonra Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Konyaspor, Akhisar ve Başakşehir, Türkiye'deki tüm kupaları en az birer kez kazandı.

Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe, bu sezon büyük bir mucize olmazsa şampiyonluk ipini göğüsleyemeyecek.

Türkiye'de kazanılan son 22 kupanın hiçbirinde Fenerbahçe imzası bulunmayacak. Bu sezon şampiyonluk ihtimali çok az olduğu için bu sayı muhtemelen 24'e çıkacak...

2014 yılından sonra mutlu sona ulaşan takımlara baktığımızda Akhisarspor ve Konyaspor mütevazı bütçelerine rağmen mutlu sona ulaşmayı başardı... İki kulüp de ikişer kez kupayı müzelerine taşıdı.