Gedson Beşiktaş’a imza attı.... Elmas tepkilere karşılık açıklama yaptı

Sarı-Kırmızılılar’ın Başkanı Burak Elmas, “Benfica bizden iki sezon için 1 milyon Euro kira ücreti, 7.5 milyon Euro da satın alma opsiyonu istedi. Biz finansal nedenlerle transferi istemedik... Gedson’u isteseydik alırdık” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2022 Güncelleme 03 Şubat 2022, 06:59
Gedson Beşiktaş’a imza attı.... Elmas tepkilere karşılık açıklama yaptı

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Burak Elmas, "Gedson taraftarımızın çok sevdiği, genç bir yıldız adayı. Fakat bu kadro planlamamızda ve yabancı planlamamızda ilk öncelikle hızlı ihtiyacımız olan noktalara yöneldik.

Sınırsız yabancı hakkı yok. Mevcut sözleşmesi olan oyuncularımız var. Benfica bizden 2 sezon için 1 milyon Euro kira ücreti istedi, 7.5 milyon Euro da satın alma istedi.

10 milyon Euro teklif gelirse o teklifle oyuncunun gitme hakkıyla ilgili teklif verdi. Kulübün finansal durumu açısından, önümüzdeki sene kadro planlaması açısından opsiyonumuzu açık bırakmayı karar verdik. Gedson'u isteseydik alırdık" dedi.

Elmas, "Defansif orta saha eksikliğimizi Şilili Pulgar ile kapattık. Pena'nın Muslera'nın arkasında kalmayı kabul etmesi önemliydi. Bartuğ, Galatasaray tesislerinde kalıyor, yemeğini yiyor ve a takım ile maça çıkıyor.

Galatasaray'ın bu kadar güvendiği bir oyuncu eğer kulübüne güvenmiyorsa Galatasaray'da yeri yoktur" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN