Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Fatih Terim ile kavga mı etti?

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'nin de eşi olan Gökhan Çıra ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Olaylı Galatasaray - Tuzlaspor maçı sonrası gündeme gelen Gökhan Çıra hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor. Galatasaray - Tuzlaspor maçı sonrası Gökhan Çıra ile Fatih Terim arasında yaşanan kavga maçın önüne geçiyor. Tuzlaspor ile Galatasaray arasında oynanan kupa maçı sonrasında yaşanan kavga gündeme bomba gibi düşüyor. İşte Gökhan Çıra kimdir? Fatih Terim ile kavga mı etti? Merak edilen detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 18 Aralık 2019, 11:34 Güncelleme 18 Aralık 2019, 11:37
Selin Ciğerci’nin eşi Gökhan Çıra kimdir? Fatih Terim ile kavga mı etti?

İÇİNDEKİLER

Gökhan Çıra kimdir? Tuzlaspor'un futbolcusu Gökhan Çıra, Galatasaray maçı sonrasında çıkan olaylar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Tuzlaspor ile Galatasaray arasında oynanan kupa maçı sonrasında yaşanan kavga gündeme bomba gibi düşüyor. Ünlü fenomen Selin Ciğerci'nin de eşi olan Gökhan Çıra ile Fatih Terim arasında yaşanan tartışma maçın önüne geçiyor. Konunun gündem olmasının ardından Gökhan Çıra ile yaptığı açıklamalar araştırılmaya başlandı. Gökhan Çıra maç sonunda "Fatih Terim'in ekibinden biri maç sonunda geldi bana yumruk attı. Fatih Terim de yardımcıya beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin?" dedi. İşte Gökhan Çıra kimdir? Fatih Terim ile kavga mı etti?

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

İşte Gökhan Çıra'nın açıklamaları;

"Maç bitmeden Muslera 5 dakika yedek kulübesine laf atıyordu. Geldi yanıma, küfür falan etmeye başladı. Fatih Terim'in ekibinden biri maç sonunda geldi bana yumruk attı."

Yumruk yumruğa! Tuzlaspor-Galatasaray maçı sonrası saha karıştı...

Cimbom'un Tuzla'yı elediği maçın bitiminde kavga çıktı. Galatasaray kulübesinden bir kişi Tuzlasporlu Gökhan Çıra'ya yumruk attı. Çıra ise Fatih Terim'i suçladı, "Adamlarından biri yumruk attı. Mafya mısın sen?" dedi.

OLAYLAR GÜÇLÜKLE YATIŞTIRILDI

İki takımın oyuncuları ve yedek kulübeleri arasında çıkan kavga sonucu, G.Saray kulübesinden bir kişi Gökhan Çıra'ya yumruk attı. Kavgayı emniyet güçleri güçlükle yatıştırabildi..

FATİH TERİM'E YÜKLENDİ

Muslera ise küfür iddialarını yalanladı. Çıra ise, "Fatih Terim'in adamlarından biri yumruk attı. Nesin sen mafya mısın" ifadelerini kullandı..

ÇIRA'NIN PAYLAŞIMI FİTİLİ ATEŞLEDİ

Türk Telekom Stadı'nda oynanan maç sonrası Tuzlasporlu Gökhan Çıra, soyunma odasında "Türk Telekom hatırası" paylaşımını yaptı. Bu paylaşım G.Saray taraftarını kızdırdı. Muslera dünkü maç sonu Çıra ile tartıştı. İki takımın oyuncuları kapıştı.. Tuzlaspor kulübesi Galatasaraylı oyuncular ile yaşanan kavga sonrasında uzun süre sakinleştirilemedi..

GALATASARAY GEREĞİNİ YAPAR

G.Saray'ın hocası Fatih Terim, Tuzlaspor maçındaki olaylarla ilgili, "Maçtan sonra biraz hareketlilik olmuş, olabiliyor bazen. Galatasaray bir bütündür, içeride, dışarıda gereğini yapar, yakışanı yapar her zaman" dedi. Terim, Gökhan Çıra için ise "Fıtık ameliyatı sonrası 1 haftada iyileşmesi ilginç" diye konuştu. Terim, Gökhan Çıra için "Bizim altyapıda oynamış. O yüzden sordum" dedi..

R.MADRİD'DEN İNTİKAM ALSINLAR

Tuzlaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Galatasaray'a maçı sonrası, "G.Saray bizden intikam almaya çalışacağına gitsin R.Madrid'den PSG'den alsın" dedi..

TERİM'E; "SEN KİMSİN? MAFYA MISIN?"

Fatih Terim de yardımcıya beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin? Galatasaray altyapısında oynadım, orada ne olduğunu kimse bilemez. Ben ne yaşandığını bildiğim için bir cephe aldım, orada 2-0 kazanmışım, sevinmeyecek miyim? Sevineceğim tabii, az bile yaptım. Buna tepki gösteriyorlarsa diyorum ki gidin PSG'yi yenin, Real Madrid'e karşı böyle oynayın. Galatasaray altyapısından çıktım diye Galatasaraylı olacak durumum yok.

GÖKHAN ÇIRA KİMDİR?

Gökhan Çıra, 16 Şubat 1996 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Futbol kariyerine Fatsa Yaşamspor'da başladıktan sonra, Altınordu Belediyespor, Soyaspor Gençlik kulüplerinde amatör lisansla forma giydi. Galatasaray'ın U19 takımında 2015/16 sezonunda 25 bin euro bedelle transfer edilen Gökhan Çıra, bir yıl sonra Beylerbeyi takımına transfer oldu.

Gökhan Çıra, 2017/18 sezonunda Diyarbekirspor'da top koşturmaya başladı. Genç futbolcu, forvet ve sol kanat mevkisinde forma giymektedir. Gökhan Çıra, 2 yıldır sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci ile birlikte. İkili sosyal medyada sık sık birlikte çekildikleri fotoğraflarını paylaşıyor.