Bodrum'un sofistike gastronomi sahnesine iddialı giren görkemli bir mekan, geçtiğimiz akşam iki ünlü Michelin yıldızlı şefi ağırladığı çok özel bir tadım davetine ev sahipliği yaptı. Mekan, rafine atmosferinde seçkin davetlileri konuk ederken, gecenin başrolünde Fransız mutfağının iki önemli ismi yer aldı.
Modern gastronominin usta yorumcusu Fransız şef Fabrice Amar ile Ritz Paris'in eski pasta şefi, zarafeti ve ustalığıyla tanınan Pol Bertholet, Bodrum'un büyüleyici doğasından ilham alarak hazırladıkları seçkin menüyle konuklarını adeta Fransız Rivierası'ndan Bodrum'a uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkardı.
Bu özel menünün kreatif sürecinde ise Türk şef Erimcan Lafçı da yer alarak şef Amar ve Bertholet ile güçlü bir iş birliği gerçekleştirerek yerel dokunuşları uluslararası bir vizyonla harmanladı.
ZARİF ATMOSFER
Davete katılan isimler, Fransız mutfağının rafineliğiyle Akdeniz'in tazeliğini buluşturan bu özel tabakları keşfederken, mekanın zarif atmosferinde unutulmaz bir gece yaşadı.
Davete katılan isimler arasında; Sera Kutlubey, Hande Demir, Hakan Kütahya, Buğra Balkaya, Berrin Ak & Oğuz Omur, Türkü Turan, Ömer Yavuz Dizikaya, Ecem Öz, Elif Yazıcı Girgin, Hande Arıcan, Arda - Gizem Zor, Hale Larisa, İrem Özbay Özkan, Deniz Ertan Erdoğan gibi seçkin isimler yer alırken, şıklık yarışı da vardı.