Aşırı tuzlu gıdalar, mide kanserine davetiye çıkarıyor! Bal, sarımsak ve kefir vücudu koruyor

Aşırı tuzlu gıdalar, mide kanserine davetiye çıkarıyor. Sağlıklı beslenme, riski azaltıyor. Prof. Dr. Canfeza Sezgin, bal, sarımsak ve kefirin hücreleri koruyarak hastalığa kalkan olduğunu söylüyor.

Mide kanseri, dünyada en sık görülen kanser türleri arasında yer alıyor. Prof. Dr. Canfeza Sezgin, mide kanseriyle ilgili önemli bilgiler veriyor: Koruyucu madde ve bol tuz içeren gıdalar, zamanla mide zarına zarar verip, normal hücrelerin DNA'sını bozuyor.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.