Renklerin gücü adına | Rengarenk besinler bağışıklığı güçlendiriyor

Sağlıklı bir hayatın yolu, sağlıklı besinleri tüketmekten geçiyor. Sonbahar hastalıkla geliyor. Uzm. Dyt. Müge Özyurt Şafak, rengarenk besinlerin bağışıklığı güçlendirdiğini söylüyor. İşte Takvim Gazetesi’nin 10 Eylül 2019 tarihli sağlık sayfalarından derlediğimiz haberler…


Sağlıklı
bir hayatın yolu, sağlıklı besinleri tüketmekten geçiyor. Uzman Diyetisyen Müge Özyurt Şafak, besinlerin şifalı gücüne değiniyor. Yazı dizisinin ilk gününde bağışıklığı güçlendirmenin yollarını TAKVİM'e açıklıyor.
DENGELİ BESLENİN
Mevsim geçişlerinin yaşandığı şu günlerde grip ve soğuk algınlığı bağışıklığın zayıf olduğu anı bekliyor. Bu dönemde vücut direncini artırmak için yeterli ve dengeli beslenmek gerekiyor. Uzm. Dyt. Şafak, her öğünde 4 ana besin grubunu (et-kuru baklagil grubu, süt ve süt ürünleri, ekmek-tahıl grubu, sebze-meyve grubu) tüketmek gerektiğini söylüyor. GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.