Kansere çay söyle!

Araştırmalar, sağlıklı beslenerek kanserden korunmanın mümkün olduğunu söylüyor. Diyetisyen Salih Gürel, kanserden korunmak için çilek, kiraz, böğürtlen, tahıllar, çavdar, yağlı tohumlar; keten tohumu, susam, fındık, ay çekirdeği, zeytin gibi lif deposu besinlerin tüketilmesini öneriyor. Siyah ve yeşil çayın da kanserden koruduğuna dikkat çekiyor. Şöyle devam ediyor: "Kırmızı eti az tüketin. Balık tüketimini arttırın. Kızartmalardan mümkün olduğu kadar uzak durun."

Araştırmalar, sağlıklı beslenerek kanserden korunmanın mümkün olduğunu söylüyor. Diyetisyen Salih Gürel, kanserden korunmak için çilek, kiraz, böğürtlen, tahıllar, çavdar, yağlı tohumlar; keten tohumu, susam, fındık, ay çekirdeği, zeytin gibi lif deposu besinlerin tüketilmesini öneriyor. Siyah ve yeşil çayın da kanserden koruduğuna dikkat çekiyor. Şöyle devam ediyor: "Kırmızı eti az tüketin. Balık tüketimini arttırın. Kızartmalardan mümkün olduğu kadar uzak durun."
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.