Paketli gıdalar karaciğer yağlanması riskini artırır! Güçlü bir karaciğer için sarımsak, soğan ve enginar tüketin

Paketli gıdalar karaciğer yağlanması riskini artırıyor. Tedavi edilmediğinde siroza hatta kansere neden olabiliyor. Güçlü bir karaciğer için sarımsak, soğan ve enginar tüketmek gerekiyor.


Vücudun
yaşamsal organlarının başında karaciğer geliyor. Yapılan araştırmalara göre insan, midesiz hatta kalpsiz yaşayabiliyor ancak karaciğersiz yaşamına devam edemiyor. Bu da, karaciğerin önemini gözler önüne seriyor. Hepatosit denilen milyarlarca hücreden oluşan karaciğer; yanlış beslenme, hareketsiz yaşam ve diğer kronik hastalıklardan olumsuz etkileniyor. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Erk, karaciğer sağlığıyla ilgili önemli bilgiler paylaşıyor. GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.