Beynin dostu kırmızı besinler

Kırmızı ve mor renkli besinler, beyin hücrelerini besliyor. Alzheimer’dan koruyor.

Antıoksidan deposu kırmızı ve mor renkli meyve sebzeler, hastalıklara savaş açıyor. Diyetisyen Pelin Altunsoy; böğürtlen, mürdüm eriği, yaban mersini, siyah kuş üzümü, kuru üzüm, kırmızı erik, nar, mor havuç, mor lahana, patlıcan, domates, elma, pancar, kırmızıbiber, çilek, frambuaz, kiraz, vişne ve siyah dutun iyileştirici etkisine dikkat çekiyor. "Bu besinler, kanserden korur. Hafızayı güçlendirir. Alzheimer'dan korur. Görme problemlerinin önüne geçer. Özellikle vişne suyu, kas ağrılarını azaltır" diyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.