Ağız kokusunun çözümü zerdeçal

Sosyal yaşamı olumsuz etkileyen ağız kokusundan kurtulmada bitkiler mucize yaratıyor. Papatya çayı, kokuyu gideriyor. Zerdeçal ferahlık veriyor...



Doğal
bitkiler, şifanın adresini oluşturuyor. Uzman Eczacı Anooshirvan Miandji, hastalıkların bitkisel tedavisine değiniyor. Şifalı bitkiler hakkında şu bilgileri veriyor:
DİŞLERE NANE FERAHLIĞI
Diş çürükleri ve boğaz enfeksiyonundan kaynaklanan ağız kokusunu önlemede, bitkiler kurtarıcı oluyor.
Alıç: Diş etinin sağlıklı kalmasını sağlar. Tabletlerini günde 3 kere 250 mg alın.
Kişniş: Ağız kokusunu giderir. Tohumları, bir tatlı kaşığı kadar yemeklerden sonra alınabilir. Salataya veya yoğurda da ekleyebilirsiniz.
Mayıs papatyası: İltihabı giderir. Diş etki hastalıklarından kaynaklanan kötü kokuyu önler. Yarım bardak suya, papatya konur. Çay, ağızda çalkalanır ve yutulur. Günde 2-3 kez tüketilir.
Nane: Kalıcı kötü kokuları giderir. Çayını, yemekten sonra 1 bardak için.
Zerdeçal: Diş etinin zarar görmesini engeller. Tentür halinde kullanmak gerekir. Çeyrek bardak suya, birkaç damla tentürü damlatılır. Ağız gargarası olarak da kullanılabilir. GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.