18 Mart 2019 bekçi alım başvuru formu ve koşulları nedir?

18 Mart 2019 tarihi itibari ile bekçilik için başvuru yapabilirsiniz. Bekçilik başvurusu yoğun ilgi görüyor. Peki bekçilik başvurusu e-Devlet girişi ile nasıl yapılır? Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamanın ardından başvurular 18 Mart'ta başladı.

Giriş Tarihi 18 Mart 2019, 11:30 Güncelleme 26 Mart 2019, 16:28
18 Mart 2019 bekçi alım başvuru formu ve koşulları nedir?

İÇİNDEKİLER

2019 yılı için binlerce adayın büyük bir merakla beklediği bekçi alımları bugün başladı. Bekçi adayları başvuru işlemlerini 1 Nisan tarihine kadar yapacak. Başvurular Polis Akademisi internet sitesi üzerinden alınacak. Bekçi başvuru formu için ise adaylar E-Devlet sayfasına yönlendirilecek. Tüm detaylar sayfamızda.

2019 YILI BEKÇİ ALIMI BAŞVURULARI BUGÜN BAŞLADI

Bekçi alımı başvuruları 18 Mart itibari ile başladı. Adaylar işlemlerini 1 Nisan tarihine kadar yapabilecekler.

Başvuru için Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden duyurulan sayfa aracılığıyla E-Devlet sayfasına yönlendirilecek olan adaylar, TC Kimlik Numarası ve E-Devlet şifreleriyle giriş yaptıktan sonra ön başvurularını gerçekleştirmiş olacak.

BEKÇİLİK SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

Polis Akademisi Başkanlığı, bu dönemin başvuru ücretini 130 TL olarak belirledi. Sınav ücreti Halkbank bankamatikleri ve şubeleri üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Şehit veya vazife malullerinin eş ve çocukları sınav ücreti yatırmayacak. Başvuru ücretini yatırdığı halde internet üzerinden ön başvuru yapmayan ya da yapamayan, Ön başvurusunu yaptığı halde şahsen başvurusunu yapmayan ya da başvuru şartlarından herhangi birini taşımayan, sınava girmeyen, giremeyen, sınava alınmayan, sınavdan çıkarılan, sınavı geçersiz sayılan,

Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavında başarısız olan,

Ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ücret yatıran,

Sınav ücretini kendi adına yatırmayan adayların sınav başvuru ücretleri hiçbir şekilde geri ödenmeyecektir.

E-DEVLET GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİLİK BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ