Brad Pitt evli ve 29 yaş küçük sevgilisi Nicole Poturalski ile ayrıldı

Brad Pitt’in Angelina Jolie'den ayrıldıktan sonra kendisinden 29 yaş küçük sevgilisi Nicole Poturalski ile başladığı beraberliği kısa sürdü.  İsmini vermeyen bir kaynak ise, “Hiçbir zaman ortaya atıldığı gibi çok ciddi bir şey değildi” dedi. 27 yaşındaki Poturalski’nin, Roland Mary’den 7 yaşında Emil adında bir oğlu da bulunuyor.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2020, 15:13 Güncelleme 29 Ekim 2020, 15:18
Brad Pitt evli ve 29 yaş küçük sevgilisi Nicole Poturalski ile ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Brad Pitt, son zamanlarda Alman model Nicole Poturalski ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodularla magazin gündeminden düşmüyor. Page Six'in haberine göre; ilk kez ağustos ayında birlikte görüntülenen Nicole Poturalski ve Brad Pitt'in ilişkisinin bittiği iddia edildi.

Sık sık Pitt'in Fransız şatosuna giden çiftin, Poturalski'nin kocasının Almanya'daki restoranı Borchard'da tanıştığı belirtiliyor.
27 yaşındaki Poturalski'nin 'açık evlilik' yaşadığı Roland Mary'den 7 yaşında Emil adında bir oğlu da bulunuyor.


Eski eşi Angelina Jolie'yle velayet savaşı devam eden 56 yaşındaki Pitt'in, Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) Knox ve Vivienne (12) olmak üzere 6 çocuğu var.


Poturalski, geçtiğimiz günlerde ilişkilerinin adına açılmış bir hayran hesabını incelerken yakalanmıştı.


Modelin, Instagram'da "nicobrad2020" adıyla açılan ve biyografi bölümünde "Jennifer ve Angelina öldü. Şimdi Nicole'ün zamanı. Hollywood'un yeni süper çifti" yazan hesabın hikayelerini takip ettiği ortaya çıkmıştı.


Hesabı yöneten kişi, Nicole Poturalski'nin, hikayelerini incelediğini görmekten çok mutlu olduğunu ve kanıt olarak takipçilerine ekran görüntüsünü "Kraliçe benim hikayemi izledi" notuyla paylaşmıştı.


Brad Pitt ile Jolie'nin boşanma davası henüz sonuçlanmadı. Poturalski de Alman restoran sahibi Roland Mary ile yasal olarak evli görünüyor.

Angelina Jolie'nin annesinin gençliği hayran bıraktı! 'Annesinin aynısı...'
Müge Anlı sezon finalinde Brad Pitt sözleriyle kahkahaya boğdu! Müge Anlı'da 12. sezon işte böyle geçti...