ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Şiar Kılıç'ın katili kim? İtiraf ve gözaltı sonrası tüyler ürperten gerçek ortaya çıktı

Atv canlı yayınında son dakika Müge Anlı gelişmesi tüyleri diken diken edecek! 9 yaşındaki Şıar Kılıç'ın ölümüyle ilgili Gülüzar Amanet'ten gelen itiraflar üzerine canlı yayında gözaltına alınan Hami Kıcı ve Gülüzar Amanet'le ilgili tüyler ürperten gerçeği Müge Anlı 27 Ağustos Atv Müge Anlı canlı yayınında açıklıyor! Cinsel taciz, darp, akılalmaz yangın... Müge Anlı'da araştırılan Şiar Kılıç cinayete mi kurban gitti? Katil kim? Hepsi ve daha fazlası 27 Ağustos 2020 Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2020, 10:10 Güncelleme 27 Ağustos 2020, 13:30
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Şiar Kılıç’ın katili kim? İtiraf ve gözaltı sonrası tüyler ürperten gerçek ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (27 Ağustos 2020 Perşembe) neler yaşanıyor? Tüyler ürperten gerçek Atv Müge Anlı canlı yayınında! 3 yaşındaki Miraç'a ne oldu, nasıl kayboldu? 28 gündür kayıp olan Miraç'la ilgili gelişmeler Müge Anlı2da! Akılalmaz bir yangın, evdeki 3 kişiye ne oldu? Almanya'dan Sinop'a uzanan intikam iddiası! 3 kişinin kaybolduğu yangın az sonra Müge Anlı'da! 8 aydır kayıp bir genç, bir annenin feryadı, ardı ardına bulunan kemikler! Mehmet Ali Koran'la ilgili sıcak gelişmeler!

ATV MÜGE ANLI İZLE 27 AĞUSTOS 2020 PERŞEMBE - TIKLA

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde annesi ve annesinin sevgilisiyle birlikte yaşayan 9 yaşındaki Şiar Kılıç geçtiğimiz Nisan ayında çıkan yangında evde mahsur kalarak hayatını kaybetmişti. Evde yanarak şüpheli bir şekilde can veren 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın dosyası Müge Anlı'nın programına taşınmıştı. Talihsiz çocuğun babası oğlunun ölümündeki şüpheleri dile getirmişti. Televizyon programında çocuğun annesinin itirafları üzerine polis harekete geçti.

Şiar Kılıç'ın annesi Gülüzar Emanet'in canlı yayında Müge Anlı'nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulunarak, "Hami., oğlumu yangından önce öldüresiyle dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami 3 çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu" demişti. Bunun üzerine Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, stüdyoya gelerek canlı yayında hem anne Gülüzar'ı hem de sevgilisi Hami'yi gözaltına alarak emniyete götürdü.



ŞÜPHELİLER SAKARYA'YA SEVK EDİLDİ

9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan Gülüzar Emanet ve Hami Kıcı Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Sakarya Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

YANGINDAN ÖNCE Mİ ÖLDÜ?

Yangından 2 gün önce hastaneye giden Gülizar Emanet'in doktora oğlunun öldüğünü söylemesi ise soru işaretlerini çoğaltmıştı. Müge Anlı, anne Gülizar'ı o tarihte ölmemiş oğlunu 'o gün' neden ölmüş gibi gösterdiğini sorgulamış ancak yanıt alamamıştı.

Hastanedeki doktorun ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde Gülüzar Emanet'in '2 saat önce 9 yaşındaki oğlumuzu kaybettik. ' sözleri ön plana çıktı. Açıklamayla birlikte Şiar Kılıç'ın yangın önce öldürülmüş olabileceği iddiaları güçlendi.