ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol'da canlı yayınında son dakika Gonca Uludağ gelişmesi!

Esra Erol'da canlı yayınında son dakika gelişmesi! 27 Ocak tarihinde evden ayrılan Gonca Uludağ, kocası ve kayınvalidesi tarafından elinden alınan 2.5 yaşındaki çocuğu için başarılı sunucu Esra Erol'dan yardım istemişti. Doğuma günler kala 2.5 yaşındaki evladına kavuşmak için gözyaşları döken Gonca Uludağ ile ilgili son dakika gelişmesi! Eşi için, "Annesi ile geldi elimi tuttu ve çocuğumu elimden aldı" demişti. Son olarak Esra Erol'da canlı yayınından sonra yapılan incelemeler doğrultusunda Gonca Uludağ'ın 2.5 yaşındaki kızı Ayşe Ceylin Uludağ'ın geçici velayeti anneye verilmişti. Esra Erol'da son dakika Gonca Uludağ gelişmesi!

Giriş Tarihi 30 Mart 2020, 16:43 Güncelleme 30 Mart 2020, 18:48
ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol’da canlı yayınında son dakika Gonca Uludağ gelişmesi!

İÇİNDEKİLER

Mutlu aile tablasu yerina korku dolu kabusa bıraktı! Tülay Denizli Özüm Hira Denizli'den 24 gündür kayıp! Turan Bey ve annesinin büyük şüphesi ne? 18 yaşındaki evli kızı Didem 7 aylık bebeği bıraktı 1.5 yaşındaki çocuğunu da alıp ortadan kayboldu! Anne Zehra hanım'ın isyanı! Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan Esra Erol'da canlı yayınında son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor! Hepsi ve daha fazlası 30 Mart Atv Esra Erol'da son bölümde!

27 Ocak tarihinde evden ayrılan Gonca Uludağ, kocası ve kayınvalidesi tarafından elinden alınan 2.5 yaşındaki çocuğu için başarılı sunucu Esra Erol'dan yardım istemişti. Doğuma günler kala 2.5 yaşındaki evladına kavuşmak için gözyaşları döken Gonca Uludağ ile ilgili son dakika gelişmesi!

ATV ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE 30 MART - TIKLA

Eşi için, "Annesi ile geldi elimi tuttu ve çocuğumu elimden aldı" demişti. Son olarak Esra Erol'da canlı yayınından sonra yapılan incelemeler doğrultusunda Gonca Uludağ'ın 2.5 yaşındaki kızı Ayşe Ceylin Uludağ'ın geçici velayeti anneye verilmişti. Esra Erol'da son dakika Gonca Uludağ gelişmesi!