Esra Erol 9 Mart izle! Esra Erol'da canlı yayınında son dakika gelişmesi yaşandı

Evden kaçtı, karı koca günler sonra karşı karşıya geldi! Hacı ve Müzeyyen, Esra Erol'da canlı yayınında! Hacı, karısı Müzeyyen'i ikna edebilecek mi? Canlı yayından sonra olanlara inanamayacaksınız!1 4 Şubat günü ortadan kaybolmadan önce Zeliha'nın bıraktığı mektupta neler yazıyordu? Zeliha'nın kaçtığı o evden canlı yayın! 27 Ocak tarihinde evden ayrılan Gonca Uludağ, kocası ve kayınvalidesi tarafından elinden alınan 2,5 yaşındaki çocuğu için başarılı sunucu Esra Erol'dan yardım istedi. Şu anda 8,5 aylık hamile olan Gonca Uludağ, çocuğuna kavuşabilecek mi? Tüm gerçekler 9 Mart Esra Erol'da canlı yayınında!

Giriş Tarihi 09 Mart 2020, 16:46 Güncelleme 09 Mart 2020, 18:58
Esra Erol 9 Mart izle! Esra Erol’da canlı yayınında son dakika gelişmesi yaşandı

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da canlı yayınında son dakika gelişmesi! Türkiye'nin takip ettiği büyük kavgada son perde! 27 Ocak tarihinde eşi ve kayınvalidesi tarafından 2,5 yaşındaki çocuğu elinden alınan 20 yaşındaki Gonca Uludağ, evladına kavuşabilecek mi? Esra Erol'dan yardım isteyen Gonca'nın gözyaşları, 9 Mart Atv canlı yayınında son bulacak mı?

ESRA EROL SON BÖLÜM İZLE 9 MART - TIKLA

Genç yaşta evlenen ve ailesinin sözlerine rağmen onları düşman olarak gören Gonca Uludağ, artık gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddete dayanamayarak evden gittiğini ancak eşi Yasin Uludağ'ın kızını elinden aldığını ifade etmişti.

Boşanmak isteyen genç kadın Esra Erol'dan yardım istedi. Esra Erol'da canlı yayınında son dakika gelişmesine göre 8,5 aylık hamile olan Gonca Uludağ'ın 2,5 yaşındaki kızı Ayşe Ceylin Uludağ'ın geçici velayeti anneye verildi.