Müge Anlı son bölüm Atv izle 2 Mart! Özcan Eren'in sır kaybında şok gelişme!

Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınının ardından 49 gündür kayıp olan Sultan bulundu. 22 yaşındaki Özcan Eren, Manisa Soma’daki Bayat Mahallesinden, 7 Şubat günü kayboldu. Müge Anlı, Özcan Eren'in sır kaybındaki detayları ortaya çıkarıyor. Müge Anlı'nın bugünkü programında neler yaşandı merak ediyorsanız, 2 Mart Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümü izleyebilir, detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Giriş Tarihi 02 Mart 2020, 10:17 Güncelleme 02 Mart 2020, 18:02
Müge Anlı son bölüm Atv izle 2 Mart! Özcan Eren’in sır kaybında şok gelişme!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınında akılalmaz hikayeler devam ediyor. Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, 22 yaşında Manisa'da kaybolan Özcan Eren'in başına ne geldiği araştırılıyor. Kayıp Özcan Eren, son 1 aydır çalışmıyordu. Ama öncesinde 6 ay kadar kömür işinde çalışmış… Kaybolmadan önce bir arkadaşıyla birlikte kaplıcaya gitti. Orada 1 gün kalıp döndükten sonra, kız kardeşiyle oturduğu mahallede karşılaştı. Kız kardeşine: "Sen eve git! Ben geleceğim" dedi. Ancak 19 yaşındaki genç, evine gitmedi. Kaybolduğu gün öğleden sonra 3'te telefonunu kapattı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE 2 MART - TIKLA

Müge Anlı'da bugün neler yaşandı merak ediyorsanız, 2 Mart Atv Müge Anlı son bölümü izleyebilir, son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.