Müge Anlı Atv son bölüm izle 11 Şubat! Aysel Durgut eşinin bir kadın tarafından alıkonulduğunu iddia etmişti! İşte son durum

Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmesi! Atv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Aysel Durgut, eşinin bir kadın arkadaşı tarafından alıkonulduğunu iddia etti, herkes şoke oldu. 52 yaşındaki 3 çocuk babası Hikmet Durgut, Sakarya Karasu’dan, 20 Aralık 2019 tarihinde kayboldu. Aysel Hanım, 25 yıllık eşi Hikmet Durgut'un, Sevil isimli kadın tarafından kandırılarak alıkonulduğunu, sosyal medya sayfasına az da olsa girdiğini ancak aylardır eşiyle hiçbir şekilde iletişim kuramadığını da sözlerine ekliyor. Aysel Durgut'un eşine ne oldu? Müge Anlı son dakika gelişmeleri için 11 Şubat ATV Müge Anlı son bölümü izleyebilir, detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Giriş Tarihi 11 Şubat 2020, 10:22 Güncelleme 11 Şubat 2020, 17:49
Müge Anlı Atv son bölüm izle 11 Şubat! Aysel Durgut eşinin bir kadın tarafından alıkonulduğunu iddia etmişti! İşte son durum

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da son dakika gelişmesi! Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Sakarya'dan katılan Aysel Durgut, aylardır haber alamadığı eşi Hikmet Durgut'un, Sevil isimli arkadaşı tarafından zorla alıkonulduğunu iddia ediyor... 52 yaşındaki 3 çocuk babası Hikmet Durgut, Sakarya Karasu'dan, 20 Aralık 2019 tarihinde kayboldu. Müge Anlı, Aysel Durgut'un eşini bulabilecek mi?

MÜGE ANLI ATV SON BÖLÜM İZLE 11 ŞUBAT - TIKLA

Aysel Hanım, 25 yıllık eşi Hikmet Durgut ile birlikte Sakarya Karasu'da yaşıyordu. 2019 yılının Aralık ayında, Aysel Hanım'ın eşi Hikmet Bey, sosyal medya hesabından, eskiden tanışıklığı olan Sevil isimli arkadaşıyla yeniden konuşmaya başladı.

Kayıp Hikmet Durgut'un konuştuğu arkadaşı aslında Avusturya'da yaşıyordu… Hikmet Bey ile yüz yüze görüşmek için Sakarya Karasu'ya taşındı. Hikmet Bey, eşine olan tavırlarını değiştirmesinin yanı sıra hem kendisini hem de eşini etkileyecek radikal kararlar da aldı. Bunlardan ilki oturdukları evi, Sevil isimli arkadaşının üzerine yapmak oldu. Ardından eşinin banka hesabındaki paraları aldığı da iddiaların arasında yer alıyor.

Aysel Durgut, eşinin Sevil isimli kadın tarafından kandırılarak alıkonulduğunu söylerken, kayıp eşinin sosyal medya sayfasına az da olsa girdiğini gördüğünü söylüyor. Ancak aylardır eşiyle hiçbir şekilde iletişim kuramadığını da sözlerine ekliyor.

Bağışlarla yapılan mobil aşevi Gaziantep ve Erzurum için yola çıkıyor! 1 Mart'ta hizmete girmesi beklenen mobil aşevine destek olmak için "MÜGE" YAZ 2868'e gönderin...

Müge Anlı 11 Şubat canlı yayınında Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi tırından söz etti. 12 yıldır ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, sadece katilleri yakalatmak, kayıpları bulmak ya da cinayetleri çözmekle yetinmedi.

Müge Anlı, bu kez de Elazığ'daki deprem sonrası sevenleriyle birlikte bir mobil aşevi kurdu. Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi ilk görev için Elazığ'a doğru yola çıktı.

Türkiye'nin her yerinde görev alması beklenen, muhtaç sahiplerine ulaşması için tasarlanan Müge Anlı ve Dostları Mobil Aşevi tırı hakkında açıklamalarda bulunan Müge Anlı, "Afet dediğimiz şey insanın aklıyla çok küçük ve hafif atlatılacak bir şey. Bizler akıllıca davranırsak bu afetleri daha kolay atlatabiliriz" ifadelerini kullandı.