HDP’den Meclis’te bir provokasyon daha! AK Partili vekili bıçaklamakla tehdit etti

TBMM’de makamında bıçaklı saldırıya uğrayan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'a geçmiş olsun mesajları iletildiği sırada, HDP'li Erdal Aydemir, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'yı hedef alarak "Darısı Salih Cora'nın başına" dedi. Cora, HDP'li vekilin skandal sözlerine karşılık, "Çok terörist, terörist yardakçısının tehdidine maruz kaldık ama bu tehdidini kınıyorum. Sizden korkan sizin gibi olsun." ifadesini kullandı.

Giriş Tarihi 08 Aralık 2022, 00:39 Güncelleme 08 Aralık 2022, 01:05
HDP’den Meclis’te bir provokasyon daha! AK Partili vekili bıçaklamakla tehdit etti

İÇİNDEKİLER

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ankara'daki ofisinde uğradığı bıçaklı saldırıyla kalçasından yaralandı. Yılmaz, hastanede tedavi altına alınırken, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada saldırganın Bolu Otobüs Terminali'nde yakalandı belirtildi.



Yılmaz'a yapılan saldırı, TBMM'deki bütçe görüşmelerine de konu oldu. Vekiller, Yılmaz'a geçmiş olsun dileklerini iletti.



AK PARTİLİ VEKİLE TEHDİT: "DARISI BAŞINA"
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Yılmaz için geçmiş olsun mesajını iletirken HDP vekili Erdal Aydemir, "Darısı Salih Cora'nın başına" diye bağırdı.



"TERÖRİST YARDAKÇISINININ TEHDİDİ…"
AK Parti Trabzon Milletvkeili Cora ise, "Aydemir açıkça tehdit barındıran bir ifade kullanmıştır. Biz siyasette çok tehditler gördük. İnandığımız davada mücadeleye devam edeceğiz. Demirden korkan trene binmez. Çok terörist, terörist yardakçısının tehdidine maruz kaldık ama bu tehdidi kınıyorum. Sizden korkan sizin gibi olsun." dedi.

ŞAKA YAPTIĞINI ÖNE SÜRDÜ
Skandal açıklamaların sahibi Aydemir, yaptığının şaka olduğunu öne sürdü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN