Başkan Recep Tayyip Erdoğan TİM'de sert konuştu: Teröristleri eze eze geldik

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, “Vatana göz dikenleri ezip ülkemizi güçlendirdik” dedi. Polise yumruk atan HDP’li vekilin hesap vereceğini söyledi....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2022 Güncelleme 14 Haziran 2022, 06:58
Başkan Recep Tayyip Erdoğan TİM’de sert konuştu: Teröristleri eze eze geldik

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TİM'de sert açıklamalar yaptı:



Vatan topraklarına göz dikenleri eze eze ülkemizi güçlendirdik. Cudi'de, Gabar'da Tendürek'te, Bestler Deresi'nde ezdik. İnlerine girdik ve gire gire yolumuza devam ediyoruz.



Emperyalistlerin tetikçiliğini yapan bölücü terör örgütüne tarihinin en ağır darbelerini indirdik.



'Sınırımızın ötesinde ne işimiz var?' diyenlere de en güzel cevabı 'Evet, sınırımızın ötesinde bizi rahatsız eden kim olursa olsun oralara da girmeye, gitmeye varız' dedik.



Terörün siyasi uzantılarıyla da hukuk içinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Bölücü örgütün uzantılarının Kadıköy'de polisimize saldırmaları, terörist başını öven sloganlar atmaları, kalleşliktir, namussuzluktur, kanı bozukluktur.



Dokunulmazlık hiç kimseye teröristi övme, güvenlik güçlerine hakaret etme hakkı tanımaz. Dünkü alçaklığın faillerine bunun bedelini yargı önünde muhakkak ödeteceğiz.



Kim ne derse desin, hangi çirkefliği yaparsa yapsın Türkiye terörün her türlüsüyle mücadelesini eninde sonunda zafere ulaştıracaktır...



YARGI DOKUNACAK
Başkan Erdoğan, Kadıköy'de "Dokunulmazlık zırhına bürünüp" polise yumruk atan HDP Milletvekili Saliha Aydemir'in yargı önünde bunun hesabını vereceğini söyledi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Milletvekili ya da herhangi birinin polisimize yumruk atması kabul edilemez" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN