CHP ve FETÖ el ele! İftira ve algı operasyonuna dayalı kirli ortaklık: Kılıçdaroğlu ve firari haşhaşilerden mesnetsiz iddialar

CHP ve FETÖ'nün kirli ortaklığı bugün bir kez daha somut delillerle kanıtlanmış oldu. Kılıçdaroğlu'nun dolaşıma soktuğu 'TÜRGEV ve ENSAR vakıfları üzerinden ABD'ye para kaçırıldığı' yalanına FETÖ medyası atladı. Haşhaşiler, CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan ile el ele vererek iftiraya dayalı haberleri servis etti. Öte yandan ABD Adalet Bakanlığı'nın sitesinde yer alan resmi evrakların "gizli belgeler ele geçirilmiş" gibi servis edildiği ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 25 Mayıs 2022, 01:38 Güncelleme 25 Mayıs 2022, 01:57
CHP ve FETÖ el ele! İftira ve algı operasyonuna dayalı kirli ortaklık: Kılıçdaroğlu ve firari haşhaşilerden mesnetsiz iddialar

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında FETÖ ağızlı iftira kampanyası yürüterek Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesini hedef aldı.

Mesnetsiz iddialarını Twitter üzerinden yayınladığı videodan da sürdüren Kılıçdaroğlu, TÜRGEV ve ENSAR vakıfları üzerinden ABD'ye para kaçırıldığı yalanını dolaşıma soktu.



ALTUN'DAN KK'NIN İFTİRASINA NET CEVAP!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun vakıflar üzerinden sarf ettiği iftiralara cevap verdi.



Altun, "Bu kurumlar faaliyet gösterdiği ülkenin hukukuna uygun hareket ediyor. Belgeler ABD Adalet Bakanlığı sitesinde yayınlanıyor. Sanki gizli belgeleri ele geçirmiş gibi sallamak haksızlık" ifadelerini kullandı.



ÇELİK'TEN ÇOK SERT TEPKİ!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösteren isimler arasındaydı.



Çelik, "Hiç kimse seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemez. Hiç kimse ailesine karşı ve resmen kanunlarla kurulmuş vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize sahip çıkmak için faaliyet gösteren vakıflara sanki bir terör örgütüymüş imasında bulunarak bu şekilde hedef gösterip mücadele etmeye kalkamaz. Biz buradaki mücadele konusunda deneyimliyiz" dedi.


CHP VE FETÖ MEDYASINDAN ALGI OPERASYONU
Öte yandan ABD'nin New York kentinde yapılan 'Turken Foundation' isimli Ensar Vakfı ve TÜRGEV'in ortak binasına karşı CHP ve FETÖ medyası el ele vererek algı operasyonu yürütüyor.

Ortada yasa dışı bir durum varmış algısını oluşturarak dikkatleri bu noktaya çekmek isteyen Kılıçdaroğlu CHP'si ve FETÖ medyası, ABD Adalet Bakanlığı'nın sitesinde yer alan resmi evrakları "gizli belgeler ele geçirilmiş" gibi servis ediyor.


Fotoğrafta: CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan ve Kılıçdaroğlu

CHP ABD TEMSİLCİSİ VE HAŞHAŞİLER KİRLİ ALGININ BAŞ AKTÖRÜ
CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan, TURKEN Vakfı üzerinden yürütülen kirli algının kilit aktörlerinden biri olarak dikkatleri çekiyor.

TURKEN Vakfı'nın yaptığı bina ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "para kaçırıyorlar, kaçacaklar" şeklinde FETÖ vari bir dille yürüttüğü iftira kampanyasını haşhaşiler ve CHP ABD temsilcisi Yurter Özcan yıllardır yapıyor.

MoonStar TV isimli FETÖ medyasının dijital ayağı olan platform, CHP ABD temsilcisi Yurter Özcan'ın TURKEN Vakfı ile ilgili dolaşıma soktuğu temelsiz söylemler içeren videoyu yayınlayarak yürütülen kirli oyuna ortak oldu.


Fotoğrafta: FETÖ medyasında Kılıçdaroğlu'nun iftirasına dayandırılarak dolaşıma sokulan haber

Aynı platform bugün Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabından yayınladığı propaganda videosunu da "Kemal Kılıçdaroğlu bombayı patlattı! Erdoğan ve ailesi paralarını, TÜRGEV ve ENSAR üzerinden ABD'ye kaçırıyormuş…" başlığıyla haberleştirerek dolaşıma soktu.


Fotoğrafta: Emre Uslu'nun o paylaşımı

FİRARİ HAİN EMRE USLU'NUN PAYLAŞIMI
Firari FETÖ'cü Emre Uslu da konuya ilişkin bir paylaşımda bulunarak "Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün açıkladığı belgeleri 5 yıl önce yazmıştık" ifadelerini kullandı.



CHP VE FETÖ'NÜN KİRLİ ORTAKLIĞININ SOMUT DELİLİ
CHP ve FETÖ'nün kirli ortaklığı bu somut delille gözler önüne serilirken, toplumu yanlış yönlendiren iftiraya dayalı bu siyaset anlaşıyı da büyük tepkiyle karşılandı.