AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten FETÖ kampanyası iftiralarla propaganda yapmaya kalkışan Kılıçdaroğlu'na set tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının propagandasını dillendirerek kirli siyaset anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi. Cumhurbaşkanlığı makamını ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı iftiralarla hedef alan Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den çok sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Başkan Erdoğan'ı hedef alan 'kaçacak' şeklindeki FETÖ ağızlı iftira kampanyasının zamanlamasına dikkat çekerek, "Türkiye ne zaman atağa kalksa ülke içinde kırılganlık oluşturmaya çalışıyor. Sinsi bir faaliyet yürütüyorlar. Bundan sonrasında açıklamalarına itibar edilmemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 24 Mayıs 2022, 22:01 Güncelleme 24 Mayıs 2022, 23:41
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten FETÖ kampanyası iftiralarla propaganda yapmaya kalkışan Kılıçdaroğlu’na set tepki

İÇİNDEKİLER

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik A Haber canlı yayınında, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ağzıyla yürüttüğü, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Cumhurbaşkanlığı makamını hedef alan iftira operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ailesini hedef alan sözlerine çok sert tepki gösteren Çelik, AK Parti'nin CHP Genel Başkanı'nın seviyesizliği karşısında hukuki süreç başlatacağını duyurdu.



FETÖ AĞIZLI İFTİRA KAMPANYASININ ZAMANLAMASI MANİDAR!
FETÖ ağzıyla gündeme sokulan 'kaçacak' şeklindeki iftira kampanyasının zamanlanmasına dikkat çeken Ömer Çelik, "Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

(CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftira siyaseti ile ilgili) Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor.
Ortaya attığı iftiralar FETÖ kampanyasıdır. Türkiye düşmanlarının propagandasını dillendiriyor. AK Parti hukuki girişimlerde bulunacak.

Kılıçdaroğlu herkesi suçluyor ve demokrasiyi hedef alıyor. Söylediği tek şey iftira atmak. Belge açıklayacağım diyor açıklayamıyor. Örnek verir, verdiği örnekler doğru değildir.



TÜRKİYE NE ZAMAN ATAĞA KALKSA KILIÇDAROĞLU DEVREDE!
Türkiye ne zaman atağa kalksa ülke içinde kırılganlık oluşturmaya çalışıyor. Sinsi bir faaliyet yürütüyorlar. Bundan sonrasında açıklamalarına itibar edilmemesi gerekiyor. Hükümeti kanunsuzlukla suçluyor. Cumhurbaşkanlığı makamını tehdit etmeye kalkıyor. Yanıldığı konuların haddi hesabı yok. En dikkat çekici husus ise Cumhurbaşkanını açık bir şekilde tehdit etmek. FETÖ'cüler kendisine gizli belge diye vermişlerdir.



KILIÇDAROĞLU VESAYETİN İRADESİ ALTINDA!
Aile kavramına ve Cumhurbaşkanlığına saygıdan kaçmaktadır. Vesayetin iradesi altında olduğunu bir keza daha ortaya koydu. Siyasi aklın varsa konuş bak biz sana nasıl cevaplar veriyoruz.

Devletin kuruluşlarını işlevsiz hale getirmek istiyorlar. Koskoca partileri böylesine bir iftira kampanyasının parçası haline getirmeye çalışıyorlar.
Burada açık kurumlar üzerinde iftira atarak kaçacak demek ahlaksızlıktır.

FETÖ'nün darbe girişiminden kaçmamış ölümü göze almış bir Cumhurbaşkanına bu iftirayı yapmak ahlaksızlıktır.



KILIÇDAROĞLU'NUN BAŞKAN ERDOĞAN'I VE AİLESİNİ HEDEF ALAN AHLAKSIZ SİYASETİ
Aile kavramını bu şekilde sistematik bir şekilde hedefe koyması karşısında Türkiye'de ailesi olan bütün vatandaşlarımız gereken karşılığı verecektir. Sonra bize niye bu dili kullanıyorsunuz demesinler. Eğer biz gerekeni yapmazsak işimiz yapmamış oluruz.

Biz demokratik adap içerisinde bu mücadeleyi vereceğiz. Hiç kimse seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemez. Hiç kimse ailesine karşı ve resmen kanunlarla kurulmuş vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize sahip çıkmak için faaliyet gösteren vakıflara sanki bir terör örgütüymüş imasında bulunarak bu şekilde hedef gösterip mücadele etmeye kalkamaz. Biz buradaki mücadele konusunda deneyimliyiz.

FETÖ'NÜN SÖZCÜSÜ KILIÇDAROĞLU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise yaptığı açıklamada "Bugün yine kendisine verilen görevi yerine getirdi... Kemal Kılıçdaroğlu adlı düşük kabiliyetlere sahip, silik şahıs, partisinde sözü geçmeyen bir grup başkanvekili iken, bir FETÖ klasiği olan kaset kumpası yoluyla CHP'yi ele geçirecek, FETÖ'nün sözcüsü olacak güce nasıl erişti?" ifadelerini kullandı.

"CHP'NİN DÖNÜŞÜMÜ BÖYLE BAŞLATILIYOR"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İsveç merkezli Silk Road adlı bir enstitünün henüz 2008'de çizdiği gelecek senaryosunda, Baykal yerine Kılıçdaroğlu göreve geliyor. 2009'da İBB adaylığı, 2010'da kaset kumpası sonucunda genel başkanlık. Senaryo gerçek oluyor. CHP'nin dönüşümü işte böyle başlatılıyor.

CHP'de ulusal güvenliği önceleyen etkin isimler ve kadrolar peyderpey tasfiye edilip partinin delege yapısı ele geçirilirken; parti marjinal sol düşünceye sahip, bölücü söylemlere ve kişiliklere sempati duyan birçok isimle dolduruluyor.

"O İSİM KILIÇDAROĞLU"
27 Mayıs'tan bu yana tüm darbelerin sözcüsü olan CHP ve kadroları 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye göre dönüştürülmüştür. Bu dönüşüm için ise bir figür gerekliydi. İşte o isim, Kemal Kılıçdaroğlu'dur.



FETÖ'NÜN CESARETİYLE 'KAÇACAK' DİYOR

Siyasi kariyerini FETÖ tezleriyle siyaset yapmaya adayan, kumpas mahsulü, FETÖnün Sözcüsü atanmış Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 2014'te FETÖ'cülerin kanalında Cumhurbaşkanımız için kimlerin verdiği cesaretle "kaçacak" dediyse, şimdi yine onların cesaret vermesiyle "kaçacak" diyor.

Kaçacak dediğin lider hiçbir zaman kaçmadı, her zaman milletinin yanında oldu. O lider ki, 15 Temmuz gibi bir günde milletine liderlik etti, "topunuz gelin" diyecek cesareti gösterdi. Peki ya sen? Bir zavallı gibi tankların arasından kaçtın, olanları evde izledin.

"CUMHURBAŞKANIMIZ YİNE KAZANACAK"
Ve seni yine sahaya sürüyorlar. Yalan, çamur ve iftira siyaseti yoluyla gündeme gelmek için her ne yaparsan yap, liderlik yapamayacak silik bir kişilik olduğunu gizleyemeyeceksin. Cumhurbaşkanımız yine kazanacak. Sen de bunu mutfağından izleyeceksin."




KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?
Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında skandal ve alçak bir dille "Kirlenmiş bürokratlara seslenmek istiyorum. Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun onlara son iyiliği olsun. Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim. Sen bunların suç çarkını döndürürken kendilerini kurtarmak istiyorlar ama kurtarma planlarını içine seni bürokrat olarak asla dahil etmiyorlar. Evet, toplu bir kaçış planı yürürlükte. Bu işlenen suçlardan sana rol biçtiler, değişim geldiğinde halinin nice olacağını ise inan hiç umursamıyorlar. Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan, vakıf süsü verdiği Türkiye merkezli paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Bu yurt dışındaki yapıların başında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. Taşınan kara paralarla yurt dışında kurdukları paravan kurum üzerinden o yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartmak istiyorlar." demişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN