Hizmet yok başarısızlık var! İBB Meclisi'nde AK Partili isim Ekrem İmamoğlu'nun fiyaskolarını örneklerle anlattı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Erkem İmamoğlu ile birlikte adeta çöküş dönemini yaşıyor. Vatandaş hizmet beklerken tatile giden, vatandaş kar ile mücadele ettiğinde balık yiyen İmamoğlu'nun fiyaskoları İBB Meclisi'nde AK Partili Onur Uygun tarafından maketler ile gündeme getirildi.

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2022, 23:55 Güncelleme 17 Mayıs 2022, 00:56
Hizmet yok başarısızlık var! İBB Meclisi’nde AK Partili isim Ekrem İmamoğlu’nun fiyaskolarını örneklerle anlattı

İÇİNDEKİLER

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Erkem İmamoğlu ile birlikte adeta çöküş dönemini yaşıyor.

İmamoğlu ile beraber İstanbullu büyük bir zam döngüsünün içine girerken para yok o yüzden zam yaptıl diyen İmamoğlu olmayan paraları heykellere gömüyor.

PEŞ PEŞE GELEN İETT KAZALARI


Zamlı tarife ile seyehat eden vatandaşların adeta dökülen İETT'ler nedeniyle can güvenliği tehlikeye girmiş durumda.

Peş peşe yanan İETT otobüslerine son zamanlarda kazalar da eşlik edince ulaşım ağı felç oldu.

KAR ESARETİ SIRASINDA BALIK KEYFİ
Meteoroloji'nin günler öncesinden uyarmasına rağmen hiçbir önlem almayan İBB, vatandaşların bir anda bastıran kar nedeniyle kar altında esaret yaşamasına sebebiyet verdi. Kar esaretinin üzerinden 1 gün geçmesine rağmen TEM Otoyolu, Hadımköy yolu ve D-100 Karayolunda park edilen otomobil, minibüs, kamyonet ve TIR gibi çok sayıda araç sahipleri tarafından alınmadı.

Bir vatandaş İmamoğlu'na sert tepki göstererek, "16 km yol yürüdüm İmamoğlu rakı balık yapıyor. Çok mu acıktın! Ekmek arası ye. Zıkkımın kökünü ye. İnsanlar mağdur. İBB keyif çatıyor" dedi.

AK PARTİLİ İSİM BÜYÜK ÇÖKÜŞÜ MAKETLERLE ANLATTI
AK Parti İBB ve Sultangazi Meclis üyesi Onur Uygun bugün İBB Meclisi'nde bir konuşma yaptı. Sözlerine "Aldığı emaneti 3 yılda başarısızlığa sürükleyen bir Belediye Başkanını 4 materyal ile sizlere anlatmaya çalışacağım" diyen Uygun yaşananlara şöyle ifade etti:

1.) İstanbul halkımızı gönülsüz otobüs itmeye mahkum edip kendisine ise TAÇ'ın çevre teknesini tahsis etmekten çekinmeyen bir belediye başkanı.

2.) İstanbul halkı sellerle boğuşurken, şortunu giyip tatil yapmaktan ve bunun kendisine yakıştığını söylemekten çekinmeyen bir belediye başkanı.

3.) İstanbul kar esareti yaşarken bir büyükelçiyle kalkan balığı ziyafetinden geri kalmayan bir belediye başkanı.

4.) Depremzedelerin yaralarını sarıyorum yalanıyla orda bir görüntü yapıp kayak yapmaya kaçan bir belediye başkanı.