Hizmete para bulamayan CHP’li İBB satanizme ve heykele milyonları akıtıyor!

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu hizmete gelince para yok dese de heykele ve satanist öğeler içeren çizimlere milyonları akıtıyor. İBB’nin Haliç Tersanesi’nde tanıtımını yaptığı 34 heykel İstanbul’un çeşitli noktalarına yerleştirileceği ve bu heykeller için 7 milyon TL ödeneceği iddia edildi. Bu ücreti ödeyen İBB şaka gibi bir savunma yaparak heykelleri satıp kız çocuklarına burs olarak verileceğini ifade etti.

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2022, 20:05 Güncelleme 16 Mayıs 2022, 20:26
Hizmete para bulamayan CHP’li İBB satanizme ve heykele milyonları akıtıyor!

İÇİNDEKİLER

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, hizmete harcanması gereken paraları heykellere ve satanist öğeler içeren çizimlere harcıyor.

34 HEYKELE 7 MİLYON TL
İBB'nin Haliç Tersanesi'ndeki bir programla tanıtımını yaptığı Şahmeran heykellerinin İstanbul'un simge noktalarına yerleştirileceği söylendi.

Ayrıca iddiaya göre bu 34 heykel için 7 milyon TL para harcandı.

HEYKELLERİ SATIP BURS VERECEKMİŞ
Ulaşımdan ekmeğe birçok alanda maliyetler nedeniyle zam yapan İBB'nin heykellere milyonlar harcaması tepkiye neden oldu.

İBB'nin bu heykelleri müzayede ile satışa çıkarıp gelirin de bir kısmını kız çocuklarına burs olarak vereceği iddia edildi. Bu iddianın ardından ise direkt kaynağı kız çocuklarına aktarmak yerine heykel alan İBB kafaları karıştırdı.

SATANİST PROPOGANDAYA NE KADAR HARCADIĞI HALA BELLİ DEĞİL
İBB'nin Kadıköy'de bir süre önce açtığı Müze Gazhane'de bulunan bir duvarda asılan resim herkesin tepkisine neden oldu.

Uykusuz karikatüristi Ersin Karabulut'un imzasını taşıyan ahlak dışı çizimde +18 detaylar ve satanist öğeler yer alıyor.

Karabulut'un NFT olarak çıkardığı bu rezilliğin ne kadara satın alındığı ise ısrarlı sorulara ragmen açıklanmadı.