CHP'li Başkan Semih Şahin'in hacizli maaştan milyonluk villaya doğru artan serveti dikkat çekiyor

CHP'li Bilecik Belediyesi'nde gündemden düşmeyen rüşvet skandalında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Başkanlık görevine seçildiğinde emekli maaşında haciz olan CHP'li Başkan Semih Şahin'in servetindeki artış bu kadar da olmaz dedirtti. Geçen temmuz ayında Bodrum Turgutreis'te 8 milyon TL değerinde lüks bir villa satın aldığı ortaya çıkan Şahin'in bu kadar mal varlığını nasıl elde ettiği merak konusu oldu.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2022, 06:59 Güncelleme 15 Şubat 2022, 06:59
CHP’li Başkan Semih Şahin’in hacizli maaştan milyonluk villaya doğru artan serveti dikkat çekiyor

İÇİNDEKİLER

Bilecik Belediyesi'nde patlak veren rüşvet skandalının yankıları sürerken, başkanlık görevine seçildiğinde emekli maaşında haciz olan CHP'li Başkan Semih Şahin'in servetindeki artış dikkat çekiyor.

VIP makam aracına binen Şahin'in Bilecik'te 1.5 milyonluk villa ve binlerce dönüm arsa aldığı ortaya çıkmıştı.

Bilecik'teki çok değerli Pelitözü Gölpark çevresini gözüne kestiren Şahin'in, babasına, amcasına ve iki yakın akrabasına, onlarca dönüm araziyi ucuza aldırıp, daha sonra imar planında değişiklik yaptırarak milyonlarca lira rant elde ettiği belirlenmişti.



Sabah'ta yer alan habere göre, CHP'li Semih Şahin'in mal varlığı ile ilgili son olarak geçen temmuz ayında Bodrum Turgutreis'te 8 milyon TL değerinde lüks bir villa satın aldığı ortaya çıktı.

Şahin'in kısa sürede bu kadar mal varlığını nasıl elde ettiği merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN