CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hedef gösterdi! AK Parti düşmanları harekete geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün bir video mesaj yayınladı. Kılıçdaroğlu video mesajında çeşitli söylemlerde bulunarak 'troll' olduğunu iddia ettiği kişileri afişe etti. Olayın ardından CHP PM üyesi Eren Erdem de skandala çanak tuttu. Tüm bu yaşananlardan cesaret bulan AK Parti düşmanları da harekete geçerek AK Partilileri ölümle tehdit etmeye başladılar.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2022, 01:29 Güncelleme 02 Şubat 2022, 01:45
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hedef gösterdi! AK Parti düşmanları harekete geçti

İÇİNDEKİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün bir video mesaj yayınladı.

Kılıçdaroğlu, bir otel odasından paylaştığı videoyla bazı sosyal medya kullanıcılarını hedef almıştı.

KİMLİKLERİNİ AFİŞE ETTİ
Kendisine küfür ve hakaret edildiğini öne sürerek bazı kullanıcıların kimliklerini ifşa eden Kılıçdaroğlu bu hareketiyle kişsel verilerin korunmasını da ifşa etmiş oldu.

KİŞİSEL VERİ İHLALİ
Paylaştığı videolar ile insanları mağdur eden Kılıçdaroğlu kullanıcıların kişisel verilerini de ihlal etmiş oldu. Avukat Begüm Ece Pazarcı, A Haber'e özel açıklamalarda bulunarak "Sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği; bir trol ordusu varmış, kendisine hakaret ediliyormuş. Öncelikle böyle bir durum varsa bunun yeri mahkemelerdir." diyen Pazarcı; "Hakaret gibi durumlarda sosyal medya sağlayıcıları kullanıcı bilgilerini paylaşmıyor. Twitter, Facebook gibi kurumlar bu bilgileri paylaşmazken, Kılıçdaroğlu bu bilgileri nereden alıyor? Bu sorulması gereken önemli bir konu. Bunlar sadece adli merciler ve emniyetle paylaşılan bilgiler." dedi.

CHP PM ÜYESİ EREN ERDEM DE ÇANAK TUTTU
Kılıçdaroğlu'nun skandal videosunun ardından CHP PM üyesi Eren Erdem de Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'nun işaret ettiği Nevzat Kanlı isimli vatandaşı ifşa etti.

Fakat çok geçmeden ifşa ettiği kişinin masum olduğu ve isim benzerliğinden dolayı mağduriyet yaşadığı anlaşıldı. Kendisinin ve ailesinin tehditler aldığını ifade eden Kanlı, mahkemeye başvuracağını söyledi.

AK PARTİLİLERİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORLAR


Kılıçdaroğlu ve Erdem'in skandallar zincirinin ardından yaşananlardan cesaret alan AK Parti düşmanları da harekete geçti.

Bir AK Parti düşmanının paylaştığı videoda elinde kılıç olan bir kişi görünüyor. Kılıçla yürüyen kişiyi paylaşan kullanıcı videoya "2023 seçim gecesi sokakta AKP'li ararken benim yürüyüş şekli" notunu düştü.