CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğalgaz sorununu eleştirdi! Tokat gibi yanıt gecikmedi

Her fırsatta ülkemizi ve ülkemizin attığı başarılı adımları eleştiren teröre ve teröristlere destek veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu kez baltayı taşa vurdu. İran nedeniyle yaşanan doğalgaz sorununu bahane ederek Türkiye'ye saldıran Kılıçdaroğlu'na Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan tokat gibi yanıt geldi.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2022, 21:53 Güncelleme 24 Ocak 2022, 22:06
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu doğalgaz sorununu eleştirdi! Tokat gibi yanıt gecikmedi

İÇİNDEKİLER

Her fırsatta ülkemizi ve ülkemizin attığı başarılı adımları eleştiren teröre ve teröristlere destek veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu kez baltayı taşa vurdu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt geldi.

Bakan Varank "Enerji konusunda maalesef dışa bağımlı olduğumuz herkesin malumu. Buna rağmen, ülkemizin enerji tedariğini çeşitlendirmek için attığımız her adımda kendisi ve partisi bizim karşımıza dikildi." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU ÜLKEMİZİN YATIRIMLARINA DÜŞMAN
"Enerji santralleri yapıyoruz, şantiyeleri basıp, yaptırmayız diyorlar. Akkuyu'da nükleer enerji yatırımı yapıyoruz, yaptırmayız diyorlar. Doğal gaz araması yapan gemilerimiz Doğu Akdeniz'deyken, ne işimiz var Libya'da diyorlar." açıklamasında bulunan Bakan Varank, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gidin araştırın, Saros körfezinde yapacağımız LNG terminaline kim karşı çıkmış. O işi engellemek için CHP milletvekilleri neler yapmış. O terminali bitirmiş olsaydık belki bugün bu sorunu hiç yaşamayacaktık.

"BU ART NİYETLİ ZİHNİYETİ MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUM"
Şimdi utanmadan sıkılmadan, İran kaynaklı bir sorun yaşadığımızda açıklama yapıyorlar. Biz her alanda olduğu gibi enerji alanında da bağımsızlığımızı güçlendirmenin derdindeyken, bazıları sadece köstek olmanın derdinde. Ben bu art niyetli zihniyeti milletimize havale ediyorum."