meb.gov.tr: LGS sınav soruları ve cevapları 2021! Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Dil soruları görüntüleme ekranı!

LGS sınav soruları ve cevapları 2021! LGS maratonu nihayet sona erdi. Bugün milyonlarca öğrenci sınavda elinden geleni yaptı. Sınava katılan öğrenciler LGS sorularına ve cevaplarına odaklandı. İkametgahlarına en yakın ve kendilerine en uygun lise seçimini yapacak olan öğrenciler MEB üzerinden LGS soruları ve cevaplarının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, LGS soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Dil soruları görüntüleme!

Giriş Tarihi 06 Haziran 2021, 16:29 Güncelleme 06 Haziran 2021, 16:29
meb.gov.tr: LGS sınav soruları ve cevapları 2021! Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Dil soruları görüntüleme ekranı!

İÇİNDEKİLER

meb.gov.tr: Liseye Geçiş Sistemi kapsamında düzenlenen merkezi sınava bir milyonu aşkın öğrenci katılım gösterdi. Adaylar, ilk oturumda sözel sorular karşısında, ikinci oturumda ise sayısal sorular karşısında ter döktü. Alacağı puanı merakla bekleyen öğrenciler LGS sözel soru ve cevap anahtarı için sorgulamalarını arttırdı. Peki, LGS soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Yabancı Dil soruları görüntüleme!

LGS SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları açıklandı!

LGS SORU CEVAP KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

Sözel Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ

Sayısal Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ



LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Liselere Geçiş Sistemi sınavı sonuçları 30 Haziran 2021 tarihinde https://www.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir. Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecektir.