Son dakika: İçişleri, Emniyet ve Jandarma'dan hadsiz 104 amirale sert tepki!

Son dakika haberleri… Dün gece saatlerinde yayınlanan “103 amiralden Montrö Bildirisi” başlıklı skandal bildiriye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan tepki geldi. Soylu Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Biz buradayız” dedi.

Giriş Tarihi 04 Nisan 2021, 11:16 Güncelleme 04 Nisan 2021, 14:23
Son dakika: İçişleri, Emniyet ve Jandarma’dan hadsiz 104 amirale sert tepki!

İÇİNDEKİLER

Türker Ertürk, Deniz Cora'nın da bulunduğu 103 emekli amiralin imzasıyla iktidarı hedef alan bildiri yayınlandı. Emekli amirallerin yayınladığı muhtıra gibi bildiride, "Kanal İstanbul iptal edilsin, Montrö Boğazlar Sözleşmesi tartışmaya açılmasın" gibi dikte edici ifadeler kullanılarak Kemalizm propagandası yapıldı. Gece yarısı yayınlanan, alçak bildiri tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

Skandal bildiriye tepki gösteren Süleyman Soylu, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Soylu Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Biz buradayız! Devletimize, Milletimize, demokrasiye ve hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız." dedi.

JANDARMADAN DA SERT TEPKİ
Jandarma Genel Komutanlığı'nın Twitter hesabından paylaşım yapıldı. Paylaşımda 103 emekli amiralin yaptığı açıklamalar "edepsizlik" olarak değerlendirildi. Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından "Biz buradayız! Devletimize, Milletimize, demokrasiye ve hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız" mesajıyla bir bildiri yayınlandı.

AYNI PAYLAŞIM EGM'DEN DE GELDİ