CHP'deki taciz skandalı belgelendi! Şişli Belediyesi'nin eski başkan yardımcısı iğrenç olayı kabul etti

CHP'deki taciz ve tecavüz skandallarının ardı arkası kesilmek bilmezken bugün ortaya çıkan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderilen bir mektupta olan belge iğrenç olayları resmiyeti döktü. Tacize uğrayan mağdur bir kadın ile Şişli Belediyes'nin eski başkan yardımcısı U.G.Y. arasında imzalanan protokolde U.G.Y'nin taciz olayını doğruladığı görüldü. Mağdur kadın ise hakkı olan tazminat parasını alabilmek için protokolü imzaladı.

Giriş Tarihi 14 Aralık 2020, 02:05 Güncelleme 14 Aralık 2020, 02:05
CHP’deki taciz skandalı belgelendi! Şişli Belediyesi’nin eski başkan yardımcısı iğrenç olayı kabul etti

İÇİNDEKİLER

Gazeteci Nazif Karaman A Haber ekranlarında yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında CHP içinde yaşanan taciz skandallarını değerlendirdi.

CHP'deki taciz ve tecavüz skandallarının ardı arkası kesilmek bilmezken bugün ortaya çıkan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderilen bir mektupta olan belge iğrenç olayları resmiyeti döktü.

Nazif Karaman'ın gösterdiği belgede, Tacize uğrayan mağdur bir kadın ile Şişli Belediyesi'nin eski başkan yardımcısı U.G.Y. arasında imzalanan protokolde U.G.Y'nin taciz olayını doğruladığı görüldü. Mağdur kadın ise hakkı olan tazminat parasını alabilmek için protokolü imzaladı.

PROTOKOL İMZALADI TAZMİNAT ALDI
Mağdur kadının yasal olan hakkı olan tazminatı alıp ayrılma talebi sonrası protokol imzalanmaya zorlandığını belirten Karaman, kadının imza sonrası 37 bin TL tazminat aldığını ifade etti.