YPG'yi vurduk FETÖ rahatsız oldu!

Trükiye’nin terör örgütü YPG’ye yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı, FETÖ’cü trolleri de rahatsız etti. FETÖ’cülerin sosyal medyada “Türk ordusu Kürt sivillere saldırıyor” yalanını yaymaya çalışması diğer kullanıcılardan büyük tepki gördü.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2019, 12:28 Güncelleme 10 Ekim 2019, 13:35
YPG’yi vurduk FETÖ rahatsız oldu!

İÇİNDEKİLER

FETÖ/PDY örgütüne mensup Twitter'ı yoğun bir şekilde kullanan; çoğunlukla yurt dışına firar etmiş örgütün sosyal medyada aktif üyeleri, Barış Pınarı harekatından ile ilgili Milli birlik ve beraberliği zedeyelen, bölgedeki huzursuzluk ve istikrarsızlığa karşı yapılan operasyonları manipüle edici içerikleri paylaşmaya devam ediyor. Yapılan operasyonların itibarını, TSK'nın moral ve motivasyonunu zedelemeye yönelik yapılan paylaşımlar, gündemi ve hedefi saptırmaya yönelik stratejilerin birer unsuru oldu.

İşte FETÖ firarilerinin o paylaşımları:

FETÖ/PDY örgüt üyesi Mustafa Sarıtaş'ın, hem milletin hem de meclisteki çoğunluğun onayını almış Barış Pınarı Harekatı üzerine attığı tweet hedef saptırdığı görülüyor. Sarıtaş, muhalefetten yükselen seslerin pasifize edilmesi için bu savaşa girildiğini iddia ettiği bu paylaşımıyla; devletin işleyişini basite indirgeyerek, devletin organlarını hukuksuzlaştıran bir söylemde bulundu.

FETÖ'cü Tarık Torosattığı tweet ile yetinmeyip bir de video yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kendi milli sınırlarını korumak ve etrafındaki komşularını huzura kavuşturmak amacıyla yapmış olduğu bu süreci baltalamaya yönelik, Türk askerinin yalnız bırakıldığına dair söylemi eksik etmeyerek, moral ve motivasyonları zedeleyici bir görüntü çizdiği çalıştığı ortaya çıktı.

FETÖ firarisi Tarık Toros, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatına ilişkin skandal açıklamalarda bulundu. Terör örgütü YPG'ye destek veren ve Türkiye'nin gerçekleştirdiği operasyonla ilgili algı operasyonu yapmak isteyen FETÖ'cü Toros, "Barış Pınarı diyorsunuz, pınar mı bataklık mı göreceğiz." dedi.

"3.DÜNYA SAVAŞI'NIN SESLERİ BİLE ÇIKIYOR"
Toros skandal açıklamalarına şöyle devam etti: "Barış Pınarı diyorsunuz, pınar mı bataklık mı göreceğiz. Bu sıradan bir harekat değil. Bu sıradan bir bombalama değil, bu sıradan bir gir çık değil. Afrin değil öbürü değil, beriki değil. Bu bambaşka bir şey. 3. Dünya savaşanın sesleri bile çıkıyor." diye konuştu.

FETÖ'cü Bülent Kenes ise, ağır hakaret içeren bir tweet paylaştı. Bu tweetinde örgüt mensubunun Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı, devlet yetkililerini ve Türk Medyasını hedef gösterdiği açık bir şekilde görülüyor.