Yeniden Beşiktaş mı? Sergen Yalçın'dan çok konuşulacak açıklama

Daha önce Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Sergen Yalçın flaş bir açıklama yaptı. İsmi yeniden Beşiktaş'la anılan ve Beşiktaş'ın hocası kim olmalı anketinde ilk sırada çıkan Sergen Yalçın, "Gerçekten ankete katılan herkese teşekkür ederim. Çok değerli benim için. Çalıştığım zaman da söylemiştim zaten, eğer büyük takımda çalışıyorsanız, taraftar arkanızda yoksa, oralarda başarılı olma ihtimaliniz yok." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 30 Nisan 2024, 17:12 Güncelleme 30 Nisan 2024, 17:56
Yeniden Beşiktaş mı? Sergen Yalçın’dan çok konuşulacak açıklama

İÇİNDEKİLER

2020-21 sezonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Beşiktaş taraftarını heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

SERGEN YALÇIN: BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Sergen Yalçın, katıldığı bir TV programında moderatörün, "Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olmalı?" anketinde en çok oyun kendisine çıkmasına yönelik konuştu.

Ankete katılanlara teşekkür eden Sergen Yalçın, "Çok değerli benim için. Çalıştığım zaman da söylemiştim zaten, eğer büyük takımda çalışıyorsanız, taraftar arkanızda yoksa, değilse, oralarda başarılı olma ihtimaliniz yok. Mutlaka taraftarlar birlikte hareket etmek zorundasınız. Büyük camiaların çok büyük taraftar kitleleri var, bu kitlelere hitap ediyorlar. Siz de bu ortamın içinde olmak zorundasınız." ifadelerini kullandı.



BEŞİKTAŞ'TAN SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI
Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, cumartesi günü yaptığı açıklamada Sergen Yalçın ile ilgili bir soruya yanıt vermişti.

Aybaba, "Sergen Yalçın listemizde. O doğal aday. Beşiktaş takımı üçüncü sezondur başarısız döneme girdi. Bu süreci ayağa kaldıracak birisi lazım" demişti.