Barış Pınarı Harekatı başladı! İhanet medyası yine terörün sesi oldu...

Türkiye Fırat’ın doğusunda kurulmak istenen terör koridoruna ölümcül darbeyi vuracak olan Barış Pınarı Harekatı’nı Başkan Erdoğan’ın emri ile başlattı. Operasyonun başlamasının ardından sol basın terör örgütünün sözcülüğüne soyundu. Terör örgütünün "siviller vuruluyor" yalanıyla birlkte başlayan algı oyunları BirGün Gazetesi, Sol Haber, Cumhuriyet Gazetesi ve T24 üzerinden servis edilmeye başlandı.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2019, 19:13 Güncelleme 09 Ekim 2019, 19:28
Barış Pınarı Harekatı başladı! İhanet medyası yine terörün sesi oldu...

İÇİNDEKİLER

Türkiye Fırat'ın doğusunda kurulmak istenen terör koridoruna ölümcül darbeyi vuracak olan Barış Pınarı Harekatı'nı Başkan Erdoğan'ın emri ile başlattı.

Harekatın başlamasının ardından PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin "işgal" yalanının ardından sol basın da algı oyununa başladı.

Operasyonun ardından YPG'li teröristler, "siviller vuruluyor" yalanını ortaya attı.

TERÖRÜN SÖZCÜSÜ BİRGÜN GAZETESİ
Türkiye'nin operasyonunu karalamak isteyen BirGün Gazetesi, terör sözcülüğüne soyunarak bu yalanları okuyucularına servis etti.

SOL HABER DİYANET'İ HEDEF ALDI
Sol Haber ise Diyanet'i hedef aldı. Barış Pınarı Harekatı'na destek için camilerde Fetih Suresi okunacak olması "Diyanet de savaşa girdi" başlığıyla servis etti.

CUMHURİYET GAZETESİ TERÖRÜN SESİNİ DUYURDU
Cumhuryet Gaztesi de Terör örgütü YPG/PKK'nın suriye uzantısı olan SDG'nin ABD'ye yaptığı çağrıyı okurlarına servis etti.

T24 DE GERİ KALMADI
T24 haber sitesi de Almanya ve Avrupa Birliği'nin operasyondan duyduğu rahatsızlığı okuyucularına servis etmekte geri kalmadı.