İşte CHP adayı İmamoğlu ile en yandaş arkadaşı Portakal'ın yayınlamadığı skandal VIP görüntüleri

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun VIP salonu kullanma hakkı olmamasına rağmen zorla işgal etmesi sırasında Ordu Valisi’ne yönelik ‘Valiniz itlik yapmıştır’ ifadelerini kullanmış fakat her defasında bunu inkar etmişti. Skandal ifadeyi kullanan İmamoğlu son açıklamasında ise ‘vali basitlik yaptı’ dediğini öne sürmüştü. En yandaş CHP'li Fatih Portakal da İmamoğlu'nun 'it' ifadesini kullandığını bile bile görüntüleri yayınlamaktan kaçınmıştı. İmamoğlu'nun inkar ettiği ve en yandaş arkadaşı Portakalın ısrarla sakladığı o skandala ait görüntüler ise ortaya çıktı. Böylelikle İmamoğlu'nun tescilli bir yalancı olduğu kanıtlanmış oldu. Her yaptığını ve dediğini inkar etmekten çekinmeyen İmamoğlu'nun bu son skandalın ardından vatandaşın gözünde güvenirliği ise kalmadı. İşte İmamoğlu'nun inkar ettiği en yandaş arkadaşı Portakal'ın da yayınlamadığı o görüntüler...

Giriş Tarihi 13 Haziran 2019, 18:42 Güncelleme 14 Haziran 2019, 01:55
İşte CHP adayı İmamoğlu ile en yandaş arkadaşı Portakal’ın yayınlamadığı skandal VIP görüntüleri

İÇİNDEKİLER

CHP İstanbul Büyükşehir belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun VIP salonu kullanma hakkı olmamasına rağmen zorla işgal etmesi sırasında Ordu Valisi'ne yönelik 'Valiniz itlik yapmıştır' ifadelerini kullanmış ardından ise inkar ederek 'vali basitlik yaptı' dediğini öne sürmüştü. En yandaş CHP'li Fatih Portakal, FOX Haber'de görüntüleri yayınlamaktan çekinmişti.

CEP TELEFONU İLE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ İNKAR ETMİŞTİ
İmamoğlu skandal olayın ardından gözlerden kaybolmuş olayı unutturmak isterken cep telefonu ile kaydedilmiş görüntüler ortaya çıktı. İmamoğlu'nun iyice psikolojisini bozan bu görüntülerde İmamoğlu'nun hakareti görülüyor.

İŞTE İMAMOĞLU'NUN AŞAMA AŞAMA YALAN SÖYLEDİĞİ O ANLAR

TESCİLLİ BİR YALANCI OLDUĞU KANITLANDI
İmamoğlu ise bu görüntüyü yalanlama ve inkar yoluna giderek kendisinin hakaret etmediğini 'basitlik' dediğini öne sürdü. Her defasında skandallara imza atan ve inkar etmekten çekinmeyen İmamoğlu'nun tescilli bir yalancı olduğu kanıtlandı.

TESCİLLİ YALANCI İMAMOĞLU'NUN VATANDAŞIN GÖZÜNDE GÜVENİRLİĞİ KALMADI
Her yaptığını ve dediğini inkar etmekten çekinmeyen CHP'nin adayı İmamoğlu'nun bu son skandalın ardından vatandaşın gözünde güvenirliği ve inandırıcılığı kalmadı.

YANDAŞ PORTAKAL GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMADI
Yandaş CHP'li Fatih Portakal Ordu'da yaşanan olayın ardından FOX Ana haberde "İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" demişti. Portakal'ın bu açıklamasının ardından kamuoyunda görüntülerin yayınlanması çağrısı yapıldı.

O SKANDAL GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
En yandaş CHP'li Fatih Portakal, FOX Haber'de görüntüleri yayınlamaktan çekinmişti. İşte İmamoğlu'nun inkar ettiği en yandaş arkadaşı Portakal'ın da yayınlamadığı o görüntüler...