CHP'li Ekrem İmamoğlu 'vali' sorusuyla gerildi!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu özel bir televizyon kanalında gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Ordu Valisi Seddar Yavuz’a yönelik ‘Valiniz itlik yapmıştır’ dediniz mi? sorusu üzerine yine gerildi. Yasal hakkı bulunmamasına karşın VIP'yi kullanmaya çalışan CHP İstanbul adayı İmamoğlu, Ordu Valisi'ne yönelik hakaret dolu sözler sarf etmişti.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2019, 22:18 Güncelleme 11 Haziran 2019, 22:36
CHP’li Ekrem İmamoğlu ’vali’ sorusuyla gerildi!

İÇİNDEKİLER


CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu özel bir televizyon kanalında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yasal hakkı bulunmamasına karşın VIP'yi kullanmaya çalışan CHP İstanbul adayı İmamoğlu, Ordu Valisi'ne yönelik hakaret dolu sözler sarf etmişti.

İMAMOĞLU'NUN KİMYASI BOZULDU
SABAH Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu'nun "Vali Bey'e o ifadeyi kullanmadığını kamuoyu önünde teyit eder misiniz?" sorusu üzerine İmamoğlu gerildi. Müderrisoğlu'nun sorusunu sormasına izin vermeyen İmamoğlu, Ordu Valisi'ne hakaret dolu sözleri söylemedim diyemedi. Yine aynı cümleleri tekrarlayan İmamoğlu, özür dilemek yerine pes dedirten açıklamalarına devam etti. İmamoğlu, "Vali basitlik yapmıştı. Vali Bey'in kurduğu da bir tuzaktır özür borcu vardır" dedi.

FATİH PORTAKAL'DAN İMAMOĞLU'NA KORUMA KALKANI
Valiye hakaretin görüntüsü de sadece FOX kameramanları kaydetti. Fatih Portakal da "İmamoğlu'nun valiyle ilgili bir sözü var biz o sözü vermedik" dedi ve "Ekrem İmamoğlu o sözleri söyleyemez. Devlet hepimizin devleti, vali de hepimizin valisi. Siyasetçinin valiye böyle sözler söyleme hakkı olamaz." ifadelerini kullanmıştı.