Galatasaray transfer haberleri en son durum imza çok yakın 5 Haziran Galatasaray son dakika transfer haberleri -

5 Haziran Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray transfer haberleri en son durum! O yıldız geliyor. Galatasaray'ın transfer listesindeki yeni isimler ortaya çıktı. 5 Haziran 2019 Çarşamba günü Galatasaray transfer haberleri dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar bonservisi elinde olan Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'nın transferi için gün sayıyor Önümüzdeki hafta resmi açıklamaların olması bekleniyor.. Yeni sezonda üç kulvarda da başarı için geniş bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'da imza şov başlıyor... Sarı-Kırmızılılar, transferin resmen başlayacağı 8 Haziran tarihinden itibaren anlaştığı isimleri kadrosuna katacak.

Giriş Tarihi 05 Haziran 2019, 10:06 Güncelleme 05 Haziran 2019, 10:06
Galatasaray transfer haberleri en son durum imza çok yakın 5 Haziran Galatasaray son dakika transfer haberleri -

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi rakiplerinin büyük ölçüde belli olmasının ardından transfer çalışmalarına hız verildi. Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda transfer hedefleriyle görüşmelere başladı. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin ısrarla istediği genç forvetle prensip anlaşması sağladı. Rizespor'a 3 milyon Euro ve 1 futbolcu teklif eden Galatasaray yönetimi skaı süre içinde resmi imzayı atacak. Geçen sezon müthiş bir transfer yarışının ardından Emre Akbaba'yı Fenerbahçe'nin elinden kapan Galatasaray'dan ezeli rakibine bir çalım daha geldi... Cimbom, Süper Lig'de attığı 17 golle bir anda transferin en büyük gözdesi haline gelen Rizesporlu Vedat Muriç'le her konuda anlaşma sağladı. İşte 4 Haziran Galatasaray son dakika transfer haberleri - Galatasaray transfer haberleri en son durum nedir?

KONTROLDEN BİLE GEÇTİ

Galatasaray yönetiminin yaklaşık 15 gün önce İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği Ryan Babel'in yeni sezon öncesi ilk transfer olması bekleniyor.

Daha önce de Beşiktaş formasını giyen Hollandalı yıldızla 2 yıllık anlaşma sağlandı. Cimbom son olarak Fransa'da Toulouse'da oynayan İsveç asıllı Türk oyuncu Jimmy Durmaz'ı da bitirdi. 30 yaşındaki futbolcunun bayram sonrası İstanbul'a geleceği öğrenildi.

ŞENER'LE ANLAŞMA 3 YILLIK

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Şener Özbayraklı da Galatasaray'ı tercih etti. Milli sağ bekle önümüzdeki hafta 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Galatasaray Vedat Muriç'i bitiriyor! İmza çok yakın

Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'nin ısrarla istediği genç forvetle prensip anlaşması sağladı. Rizespor'a 3 milyon Euro ve 1 futbolcu teklif eden Galatasaray yönetimi skaı süre içinde resmi imzayı atacak.

Geçen sezon müthiş bir transfer yarışının ardından Emre Akbaba'yı Fenerbahçe'nin elinden kapan Galatasaray'dan ezeli rakibine bir çalım daha geldi... Cimbom, Süper Lig'de attığı 17 golle bir anda transferin en büyük gözdesi haline gelen Rizesporlu Vedat Muriç'le her konuda anlaşma sağladı.

ALBAYRAK DEVREYE GİRDİ

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe'nin uzun süredir istediği Kosovalı forvetle geçtiğimiz hafta temasa geçmişti. Ve önceki gece G.Saray ve Vedat Muriç el sıkıştı.

"BAŞKA TAKIMLA GÖRÜŞME"

A SPOR'a konuşan 24 yaşındaki forvet, "Galatasaray'la anlaşma sağladım. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" dedi. Vedat menajerine de "Başka takımda görüşme" talimatını verdi.

ARTIK İMZALAR BEKLENİYOR

Alınan bilgilere göre Galatasaray son olarak Rizespor'a 3 milyon Euro ve 1 futbolcu teklif etti. Sarı-Kırmızılılar'ın kısa süre içinde Karadeniz kulubüyle de anlaşması ve transferi bitirmesi bekleniyor.

1 YIL SONRA YERLİ!

Vedat Muriç 2015'te TC vatandaşı oldu. Ancak Kosova Milli Takımı'nı seçtiği için ligde yabancı statüsünde oynuyor. Yıldız futbolcu vatandaşlıkta 5 yılını 2020'de dolduracak ve yerli statüsüne geçecek.

Banega Galatasaray'a mı transfer oluyor?

Galatasaray orta saha transferi için Arjantinli yıldız Ever Banega'yı gündemine aldı. Sevilla'nın bonservis teklifi istediği Banega için Galatasaray 7 milyon avro önerdi. Ndiaye'nin yerine düşünülen yıldız futbolcu, Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 4 milyon avro istedi. Arsenal da Banega transferinde devrede bulunuyor.

Selçuk İnan Galatasaray'dan gidecek mi?

Galatasaray, Selçuk İnan ile yeni sözleşme yapmaya hazırlanıyor. İlerleyen yaşı nedeniyle indirimi kabul eden Selçuk İnan, Galatasaray'dan artık 500 bin Euro kazanacak. Milli futbolcunun önceki maaşı 3 milyon avroya yakındı.

Galatasaray, Ulaş Zengin'i transfer edecek mi?

Galatasaray ve Trabzonspor, Altay'ın genç stoperi Ulaş Zengin'e talip oldu. Altay'da ilk 11'in değişmez ismi olan Ulaş Çetin, görev yaptığı 14 maçta alkış alan bir performans sergiledi. Henüz resmi teklif almayan Altay yönetimi, yaşanacak gelişmelerin ardından Ulaş Çetin'in bonservisini belirleyecek.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a transfer olacak mı?

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımdaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak için 4 futbolcunun transfer talimatını verdi. Bunun üzerine harekete geçen Galatasaray transfer komitesi Milan'dan Hakan Çalhanoğlu, Celta Vigo'dan Okay Yokuşlu, Düsseldorf'dan Kaan Ayhan ve Toulouse'tan Jimmy Durmaz konusunda nabız yoklamalarına başladı. Futbolcular transfere sıcak bakıyor.

Mitroglou geri dönecek mi?

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Galatasaray, hücum hattına yıldız seviyesindeki isimler transfer etmeyi planlarken, Fransız basını sarı kırmızılıların Mitroglou'nu kadroda düşünmediğini yazdı. Bu gelişmenin ardından Mitroglou ile Olympiakos'un ilgilendiği öğrenildi.

Muğdat Galatasaray'da kalacak mı?

Sözleşmesi sona eren Muğdat Çelik ile yola devam edilmeyecek. Galatasaray, maliyeti uygun olsa da 29 yaşındaki futbolcu ile yeni sözleşme imzalamayacak. Bu sezon Galatasaray forması ile ligde ilk golünü son haftadaki Sivasspor maçında kaydeden Muğdat'ın sarı kırmızılı kulüpteki kariyeri 1 sene sürmüş oldu.

Galatasaray, Empoli'nin 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmael Bennacer'i transfer listesine aldı. Empoli'den ayrılmak isteyen 21 yaşındaki orta saha İsmael Bennacer, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'a gelmek istiyor. Bonservisi düşürülemezse, Cezayirli futbolcu kiralanacak.

GALATASARAY TARİHİ

Osmanlı'da saray eğitiminin önemli parçasını oluşturan, enderuna üst düzeyde eğitimli görevli yetiştiren Galatasaray Lisesi, Osmanlı'nın önemli bir simgesi olmakla kalmamış; 1800'lerin sonunda batılılaşma döneminin ve Tanzimat uygulamalarının da sembolü olmuştu.

O dönemde Osmanlı'da hukukta, siyasette ve sosyal alanda gerçekleştirilecek yenilikleri yaşama geçirecek aydın kadrolara ve bu kadroların yetiştirilmesi için, geleneksel eğitimin dışında batılı programları da bünyesinde barındıran bir eğitim kurumuna ihtiyaç vardı. Bu amaç doğrultusunda; tıbbiye ve kışla döneminin ardından 1 Eylül 1868'de Sultan Abdülaziz'in katıldığı bir törenle; kurum, Mekteb-i Sultani adıyla yeniden faaliyete geçti.

1905 yılının bir ekim günü, o okulun sıralarında bir ateş yandı. Ali Sami Yen ve arkadaşlarının fitilini yaktığı o ateş tek başına başarının simgesi oldu. Ülkemizin göğsünü kabartan uluslararası başarılara imza attı. Türk'ün dünya üzerinde sesi, nefesi oldu...