İdris Naim Şahin'in adaylığı Saadet Partisi'ni karıştırdı! Sosyal medyadan tepkiler çığ gibi

FETÖ'yü destekleyip operasyonu karalayan İdris Naim Şahin, Saadet Partisi'nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Bu karara sosyal medyadan sert tepki gösteren parti tabanı Şahin’in adaylığını istemediklerini dile getirdi. İşte o paylaşımlar...

Giriş Tarihi 20 Şubat 2019, 10:01 Güncelleme 20 Şubat 2019, 11:18
İdris Naim Şahin’in adaylığı Saadet Partisi’ni karıştırdı! Sosyal medyadan tepkiler çığ gibi

İÇİNDEKİLER

FETÖ savunucusu İdris Naim Şahin, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

İdris Naim Şahin'in adaylığını onaylayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun imzasının olduğu belge paylaşıldı.

FETÖ'YÜ DESTEKLEYİP OPERASYONU KARALAMIŞTI
İdris Naim Şahin FETÖ'ye yapılan operasyonu bu sözlerle karalamıştı:

"2014 Türkiye'sinde Zaman Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmenliği yapan Türkiye'de doğruları gerçekleri kendi inancı, kendi anlayışıyla yazan ve anlatan birileri için çok görüyor. Ve ne yazık ki 1998'lerin 1999'ların yani geçen yüzyılın mağdurları bugün yeni yüzyılda 2014 Türkiye'sinde takiyyenin şahını yaparak, takiyyenin en başarılısını ortaya koyarak bu ülkenin insanlarına ve ülkesine sahip çıkan herkese herhangi bir siyasi görüşe, cemaate, cemiyete bakmaksızın bir savaşı açmış durumda. Bugün için açılan savaş gazete üzerinden devam ediyor. Dün başka birşeyin üzerindendi, başka bir kesimin üzerindendi, askerin üzerindendi, sonra polisin üzerinden devam etti bugün gazeteciler üzerinden devam ediyor. Zannedilmesin ki yarın, bugünkü gözaltı kararlarına imza atan adı da dinimizi çağrıştıran hakimler bu ahtapot tarafından sarılmayacak, bu timsah tarafından yutulmayacak zannedilmesin, zannedilmemelidir."

PARTİ TABANINDAN BÜYÜK TEPKİ GELDİ
Bu karara Saadet Parti tabanından büyük tepki geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Milli Görüşçüler açıkça Şahin'in adaylığını istemediklerini dile getirdi.

İşte o paylaşımlar: