Özdil'den Erdoğan'a: Şu CHP'ye de kayyum ata

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir kez daha bir seçimden zaferle çıkması muhalefet cephesini birbirine kattı. CHP'nin uğradığı hezimeti kaldıramayan muhalifler Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı. Kasetle geldiği koltuğu bırakmaya niyeti olmayan Kılıçdaroğlu'na bir çağrı da Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den geldi.

Giriş Tarihi 27 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 27 Haziran 2018, 13:21
Özdil’den Erdoğan’a: Şu CHP’ye de kayyum ata

İÇİNDEKİLER

Bir seçimde daha hezimete uğrayan Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün yaptığı pişkin açıklamalarla gündeme oturdu. Kılıçdaroğlu'nun istifasını istiyen CHP'liler isyan başlattı. Parti genel merkezi önünde eylem başlatan kalabalığa aldırmadan görevine devam eden Kılıçdaroğlu için bir çağrı da Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den geldi.

KAYYUMA BİLE RAZIYIZ
Bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu'na "Guguk kuşu" diye hitap eden Özdil, Cumhurhbaşkanı Erdoğan'a çağrı da bulundu. Kılıçdaroğlu'na guguk kuşu diyen özdil 9 seçimde aldığı yenilgileri yazdı. Yazının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Özdil, "Bari asrın liderine sesleneyim" dedi ve ekledi: "İlk icraat olarak gözünü seveyim şunu görevden alıver, kırma beni. Kayyuma bile razıyız gari"

Takvim.com.tr